Rasmus Klump holdt også fest

Resized-IMG_1025

Ups! Lige siden jeg begyndte at tænke over Emilie fastelavns-kostume har jeg tænkt at jeg ikke behøvede at finde på noget til Oliver i år – han har jo alligevel ingen holdning til det og ingen anledning til at tage det på andet end herhjemme…

Men to dagen inden det gik løs opdagede jeg at de faktisk holder fastelavn i hans dagpleje. Med tøndeslagning, udklædning, fastelavnsboller og det hele! Og SÅ går det jo ikke, ikke at have udklædning!

Enter Rasmus Klump! Én aften, lidt panik-syning, alletiders-yndlings-baggy-bukser i rød med hvide prikker, tilsat store knapper og seler, en brun body og en lynhurtig hue (uden kvast, det nåede jeg simpelthen ikke :-p) – og Rasmus Klump var klar til fest i dagplejen! Han viste sig at være lidt af et natur-talent udi tøndeslagning (og fastelavnsbolle-spisning). Her har i ham, iført flyverdragt, men med fuldt fokus på opgaven: At slå ‘tønden’ ned:

Resized-IMG_1109

Og lidt flere billeder:

Resized-IMG_0983 Resized-IMG_1049 Resized-IMG_1052

…nu hvor kalenderen skriver marts og foråret officielt er over os er det vist også tid til at lægge fastelavn bag os. Den næste store milepæl her hos os er børnenes fødselsdag, der skal fejres i påsken. 5 og 2! Det er altså vildt nok – vi glæder os og planlægningen er allerede i fuld gang 🙂

2 Comments on Rasmus Klump holdt også fest

 1. Laura
  marts 4, 2018 at 11:24 am (1 år ago)

  Det skal jeg altså lige huske, når vores lille pige på vej engang skal til fastelavn om nogle år! Gad så godt selv sy kostumer og generelt tøj til den lille. Skal i hvert fald lige på jagt i arkiverne herinde 😉 Indtil videre står den på strik og hækling af babytøj, og det er jo så hyggeligt selv at kunne kreere noget!

  Svar
  • hhmmmcd
   marts 5, 2018 at 2:11 pm (1 år ago)

   Hvor er du god! Hjemmestrik og hækling er bare det sødeste – og mht. at sy er det simpelthen også så skønt så det er bare at komme i gang. Det er fedt at sy i de helt små størrelser for man får SÅ meget ud af bare en enkelt meter stof (og så ses begynderfejl heller ikke så tydeligt på de små stykker tøj 🙂 )

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.