Hvad lavede du d. 4/1?

2017:

I dag har jeg som allerede skrevet ryddet op i cyberspace. Det er en lidt underlig følelse at mine indbakker (både gmail og hotmail) sådan er tomme. Og samtidig er det en lidt underlig følelse at det er en underlig følelse. Arh, nu bliver det lidt krøllet – men altså, det kan jo være bedøvendes ligegyldigt om der ligger 10.000 mails i mine indbakker som jeg aldrig åbner…men samtidig var det også lige 17 års skriftlig dokumentation for min gøren og laden der røg sig en tur. Og det er da skørt at tænke på. Ikke mindst at jeg er gammel nok til at have dokumenteret min gøren og laden skriftligt i 17 år… :-s

Ikke desto mindre fik det mig til at tænke på hvad jeg min lavede, nøjagtig i dag, sidste år. Og året før. Og året før og…

2016:

img_7658

Sidste år lavede jeg tilsyneladende intet, der var værd at dokumentere d. 4/1! Faktisk har jeg ingen billeder taget i mellem d. 1/1 (billedet herover) ogd. 8/1…det ville jeg egentlig ikke have troet! Til gengæld skrev jeg på bloggen om indretningen af at hjørne til Emilie i stuen med bogkasser og et lille tegnebord. Jeg synes faktisk at det var super fint, men det er blevet lavet om 17 gange siden :-p

2015:

0150

For to år siden var vi på natur legeplads i Vallensbæk – jeg husker det som om det var virkelig koldt! Men jeg kan se at Emilie kun har termotøj på så helt så koldt som i år kan det vist ikke have været…

På bloggen havde jeg lige skudt gang i det første fotokursus – sikke en rejse det blev. Mine billeder har i hvert fald udviklet sig meget i løbet af de to år, der er gået.

2014:

img_8482

I 2014…flyttede vi rundt? Eller måske rodede vi bare helt vildt? Ej, jeg tror at vi flyttede rundt – vi havde fået en ny fantastisk lampe i julegave og den kunne ikke hænge nogle steder…og derfor blev stuen vendt helt på hovedet. Emilie var tydeligvis en stor hjælp i forhold til at placere stolene 🙂

2013:

img_4431

I 2013 byggede vi puslebord…ikke vores mest vellykkede DIY, men det holdt dog til al den tid vi boede i lejligheden.

2012:

I 2012 var jeg heller ikke så flittig med kameraet…jeg tror faktisk kun at jeg havde et lille kompakt kamera og jeg tog ingen billeder d. 4.

2011:

img_0008

Tirsdag d. 4/1-2011 var jeg (åbenbart) til boksning. Ellers havde jeg en ret stille dag – men d. 5. skulle jeg alt muligt vigtigt… 🙂

Og det er faktisk så langt tilbage som mine digitale billeder rækker. Før da var det gode gammeldags film, der blev fremkaldt på papir…

Og nu – tilbage til nutiden hvor klokken er blevet sengetid. Godnat derude 🙂

3 Comments on Hvad lavede du d. 4/1?

 1. Sacha
  januar 5, 2017 at 6:18 pm (2 år ago)

  Puha.. oprydning i den elektroniske post, det er noget af en opgave.
  Jeg har ryddet op ind imellem, men det er godt nok længe siden – så dit indlæg pirkede til min dårlige samvittighed.

  Det er lidt sjovt at gå tilbage i tiden og se hvad man har lavet på en given dato på de sociale medier/bloggen/kameraet.

  Svar
  • hhmmmcd
   januar 5, 2017 at 6:53 pm (2 år ago)

   Hihi ja, det er en stor opgave – altså bortset fra at jeg faktisk endte med at slette ALT! Det var godt nok ikke helt meningen, men i sidste ende var det nu nok slet ikke så skidt – det var i hvert fald helt lettende at få slettet alle de mails der fx var helt tilbage fra gymnasiet. Selvfølgelig er der ting, jeg gerne vil huske, men der er også ting, der er bedre glemt og det er fint at de nu er væk – de gode ting husker jeg nok selv om der ikke er mails om dem 🙂

   Og ja – det er altså ret sjovt at jeg efterhånden har haft bloggen i nogle år – det er sjovt at se tilbage på 🙂

   Svar
   • Sacha
    januar 5, 2017 at 7:49 pm (2 år ago)

    Jeg har nu ikke slettet alt, da der ligger ting jeg ind imellem finder frem, men fik aktiveret noget oprydningshjælp så visse ting bliver hældt ud når der er gået 10 dage.
    Først skal der ryddes op i alle de ulæste (og det er blevet til mange siden jeg sidst ryddede op)

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed .