Go Tan – genvejen til lækker aftensmad

Sponsoreret indlæg

img_8749

Til de dage hvor det godt må gå lidt stærkt (dvs. i virkeligheden nok de fleste dage) har vi fundet en genvej som jeg synes er ret fantastisk. Lad mig lige ridse op:

 1. Aftensmaden kan være klar på ca. 20 minutter
 2. Der bliver ryddet op i grøntsagsskuffen
 3. Emilie elsker det

Det er egentlig nok. Der behøver ikke mere end det for at gøre mig til fan, men lad mig alligevel lige uddybe lidt:

Vi modtog for noget tid siden en kasse med et udvalg af Go-Tans wok-saucer. Det er saucer uden konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, kunstige aromaer eller smagsforstærkere. Vi har ind til videre prøvet Sweet & Sour, Teriyaki og Red Curry – og de smager alle sammen virkelig godt. Vi følte os helt henførte til en eksotisk strand med palmesusen i baggrunden (i virkeligheden var det Olivers white-noise app, der kørte ude i barnevognen, men altså, same-same). Saucerne er helt uden dikkedarer – de smager ganske enkelt forrygende og det er virkelig nemt at lave et rigtigt måltid mad, næsten fra bunden – på næsten ingen tid.

Ca. 400 g kød steges i en wok
Ca. 400 g grøntsager snittes og tilsættes – og det kan vitterligt være hvad som helst og dermed er dette en virkelig god sidst-på-ugen-ret hvor de grøntsager, der ikke lige er blevet brugt kan komme til deres ret
1 flaske Go-Tan tilsættes

Og voila. Så enkelt er det. Vi har serveret med ris (sæt dem til at koge som det første) og Go-Tans egne wok-parate nudler – nudler, der bare skal hældes i wokken som det sidste. Nemmere bliver det altså ikke.

Velbekomme 🙂

Ps: Og husk reje-chipsene! Emilie mener at de er det allerbedste og selv om jeg ikke ville undvære de lækre krydrede wok-retter så har hun egentlig ret. Reje-chips smager herre-godt.

img_8752 img_8758 img_8759

2 Comments on Go Tan – genvejen til lækker aftensmad

 1. Tina Hansen
  november 4, 2016 at 3:41 pm (3 år ago)

  Hvor det ser det lækkert ud og super nemt! Hvilket bare er en klar fordel nogen dage! 😉 Din pige ser bare så sød ud, hun minder mig om min niece 😉

  Svar
  • hhmmmcd
   november 8, 2016 at 7:20 am (3 år ago)

   Ja, nogle gange må det altså bare gerne gå stærkt – men det skal samtidig smage godt 🙂
   Og tak! Hun er nu også ret sød 😀

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *






This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.