En lille gæsteblogger

IMG_7163

Det er kommet mig for øre at min storesøster fik lov at lave et blog indlæg lige da hun fyldte 4 måneder. I kan derfor nok forstå at jeg har været lidt mellemfornøjet de sidste par dage – jeg er nemlig allerede 4½ måned og jeg er overhovedet ikke blevet spurgt endnu om jeg kunne have lyst til at blogge lidt! Og det har jeg ellers virkelig meget lyst til – for jeg har SÅ meget at fortælle og jeg risikerer jo at glemme det hvis det ikke bliver skrevet ned. Min mor siger nemlig at min korttidshukommelse ikke er helt hvad den bliver til en gang. Og vist egentlig heller ikke min langtidshukommelse.

Men det gør nu ikke noget for jeg kan sagtens huske de vigtigste ting. Jeg kan huske at jeg altid bliver helt vildt glad når min storesøster kommer hjem fra børnehave. Hun kommer altid løbende hen for at give mig et kys og det er bare så dejligt at jeg prøver at holde fast i hende. Jeg ynder at tage fat med begge hænder i hendes fine hår og så trækker jeg hende ind til mig af alle mine kræfter – hun synes slet ikke at det gør ondt, hun griner bare og råber ‘NEJ, olsi-molsi-trolsi’. Nogle gange kommer hun til at kramme mig lidt hårdt – så kommer mor og tager hende væk. Jeg brokker mig ellers overhovedet ikke for jeg synes at det er så dejligt at hun altid gerne vil lege med mig.

Jeg kan også huske at det er helt fantastisk når mor (eller far) kommer med en lille skål med en orange ske i. Så får jeg mad! Rigtig mad! Min favorit pt er hirsegrød – meget gerne med lidt sveskemos på toppen så jeg ikke får ondt i maven. Men jeg har også kastet mig ud i både kartoffelmos, gulerødder, pastinak og broccoli. Jeg er faktisk ikke det mindste kræsen.

For godt og vel 14 dage siden vejede jeg 7 kg og var 66 cm lang (se, mor skulle have ladet mig blogge dengang, så passede målene) – jeg ved ikke helt hvor stor jeg er nu, men afgjort større :-p

Jeg har dog for første gang prøvet at være syg…40 i feber havde jeg hele dagen i lørdags! Det var altså ikke det sjoveste…men det gik heldigvis hurtigt over og i dag er jeg lige så frisk som en havørn. Dagen byder på besøg hos vores genbo – der bor en lille pige, som jeg har et godt øje til og så skal vi på en mission ud for at skaffe sveskemos. Jeg er begyndt at synes at der er lidt laaangt at gå hele vejen ned til Rema, men heldigvis har mig og Emilie fået os en sej cykeltrailer så vi kan komme rundt i en fart. Det betyder også at jeg kan komme med ned i børnehaven og hente Emilie – alle børnene dernede synes at jeg er vildt sød så de kommer løbende for at ae mig så snart vi kommer ind ad døren. Jeg soler mig bare i al den opmærksomhed, det er skønt.

Nu er det tid at gå på visit hos Sophia så i må have mig undskyldt. Men jeg skal nok vende tilbage ganske snart.

IMG_7185

2 Comments on En lille gæsteblogger

 1. Far
  august 31, 2016 at 9:25 am (2 år ago)

  Skønt indlæg og fantastiske billeder

  Svar
  • hhmmmcd
   august 31, 2016 at 1:51 pm (2 år ago)

   Tak 😀

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.