Træ-bryllup (også lidt forsinket…)

Charlotte & Jesper_124

Pyh. Man kan hurtigt komme bag ud! Dette her indlæg skulle natruligvis have været udgivet i lørdags da vi havde 5 års bryllupsdag – bedre sent end aldrig! Hvis der er én ting jeg aldrig bliver træt af så er det nemlig at mindes denne dejlige dag. 5-års dagen kaldes træ-bryllup og traditionen tro havde Jesper fundet på en gave, der passede til temaet – en knagerække, naturligvis lavet af træ. På en eller anden måde lyder det måske ikke som det mest romantiske at sige ‘og så fik jeg en knagerække’, men i virkeligheden er det noget af det mest romantiske jeg kan forestille mig, hvert år at få en gave, der passer til lige netop den bryllupsdag. Og så kommer vi heller ikke uden om at vi faktisk virkelig manglede en kangerække så på den måde er det jo win-win.

OG! Næste år hedder det sukker-bryllup…så det glæder jeg mig allerede til :-p

Men, når nu vi er ved træer – så vil jeg lige vise et par billeder med en masse træer i baggrunden. Brændestablen havde vi nemlig bedt om at blive fotograferet ‘sammen’ med da de rå træ giver sådan en fin kontrast til det meget fine og romantiske bryllups-outfit.

Charlotte & Jesper_357

Og se nu lige, mine veninders børm, der gerne ville være med på billedet, var jo nærmest som et lille kig ind i fremtiden. Her fem år efter er vi ihvertfald godt på vej til at kunne lave nøjagtig samme opstilling med vores egne børn :-p

Charlotte & Jesper_359 Charlotte & Jesper_362

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.