Skævt fra start på vaccinations-dagen

IMG_2523

Jeg tror at jeg har fået det forkerte ben ud af sengen i dag. Hver eneste muskel i hele min krop er øm efter træning i går og selv om jeg på den ene side sætter stor pris på det fordi det betyder at jeg rent faktisk har trænet – så er det også bare mega træls 😮

Det gør ondt at sætte sig ned, det gør ondt at løfte på Oliver – faktisk gør det ondt bare at sidde her og skrive 😮

Jeg har sovet super dårligt – selvom Oliver faktisk har sovet ok. Men her til morgen har han været lidt ved siden af sig selv. Irritabel. Ikke interesseret i at spise. Gal over at blive lagt i barnevognen. Græder nu i søvne hvert 5. minut. Sådan plejer han slet ikke at være.

Og i dag havde jeg ellers planlagt at være super cool. Super rolig. Oliver skal nemlig vaccineres og han skal ikke fornemme på mig at det er noget væmmeligt noget. Selvom jeg synes det. Altså ikke som i jeg-overvejer-at-droppe-ud-af-vaccinations-programmet – det kunne jeg aldrig drømme om. Men jeg synes at det er svært at sidde med sit lille barn, holde det fast og så oplever det pludselig en smerte som det aldrig har oplevet før. Emilie gik fuldstændig i panik. Fuldstændig – hun skreg i timevis bagefter. Det gjorde hun jo naturligvis hver dag, men det var bare alligevel en lille smule værre fordi vi slev havde forårsaget det. Jeg er spændt på hvordan Oliver reagerer. Han er 12 uger gammel og ikke en enste gang har vi oplevet at han ikke kunne trøstes – jeg håber ikke at i dag bliver den første gang.

Pyh. Dyb indånding. Så skal det nok gå. Om lidt smiler han nok som på billedet igen og så er det jo umuligt at have det dårligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.