IG Slankeklub

IMG_2562

Om 17 standhaftige kilo, motivationsgrupper og træning i et rigtigt træningscenter.

Nøj! De ekstra graviditetskilo forsvinder dælme ikke af sig selv denne gang! Det gjorde de muligvis heller ikke sidste gang…men der var ikke nær så mange af dem! 17 kilo ekstra er det blevet til i denne omgang – og dem må jeg nok sige at jeg er lidt træt af…

Så nu skal de væk! Ét kilo ad gangen. Taktikken er mindre chokolade og mere træning. Simple. På papiret. I virkeligheden? Not so simple. Selvom Oliver på alle måder trives, og Emilie er i en skøn og sjov alder, og det nye hus er fantastisk og vi snart har bryllupsdag og alting faktisk går rigtig, rigtig godt – så trøstespiser jeg. Måske fordi jeg keder mig? Og chokolade nu engang bare smager bedre end gulerødder? I hvert fald har jeg ikke tabt mig overhovedet siden fødslen på trods af at Oliver tager godt fra – jeg mener, han har fordoblet sin vægt så det ville da have været rimeligt hvis i det mindste de kilo han har taget på, de var røget fra mine sideben?

Nå, men, det er de ikke – og de ryger vist ikke uden en ihærdig indsats.

I dag har vi derfor gjort 2 ting. Eller jeg har. Jeg har meldt mig ind i træningscenter. Og jeg har meldt mig ind i IG Slankeklubben. Det første med henblik på rent faktisk at gøre noget ved sagen og det andet med henblik på at bevare motivationen – også på de dage hvor Oliver har sovet elendigt eller det regner eller jeg bare er doven…

Oliver startede eksemplarisk ud med at sove hele vejen igennem dagens Mother Cross time – så jeg har lavet thrusters, (semi-) pull-ups, halve burpees og mavebøjninger til den helt store guldmedalje. Jeg synes i hvert fald selv at jeg fortjener en guldmedalje. Det var nemlig regnvejr. Helt vildt meget regnvejr. Men vi gik derhen alligevel. Og det var fedt!

Godt begyndt er halvt fuldendt. Ik?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.