Om skabe, der skaber sig og elendig kundeservice

IMG_2311

Nåhmen. Så har vi da bare sådan en stor kasse stående midt i stuen. I 6 uger. Fordi. Det er jo overhovedet ikke irriterende.

For 6 uger siden tog vi en stor beslutning. En meget stor beslutning! Vi besluttede at investere i et Montana skab! Jaja, måske ikke ligefrem en verdensændrende begivenhed, men dog et stort skridt for os, der ellers sværger til IKEA. Tanken bag var at vi gerne ville have et rigig pænt, neutralt skab i stuen – men ikke bare et skab. Det skulle være sådan et hvor vi med sikkerhed kunne forvente at lågerne ikke hang skævt og hvor hylderne ikke faldt ud – og hvor vi ikke engang behøvede at samle selv (selv om jeg nu faktisk synes at det er ret sjovt at samle IKEA-møbler :-p).

Da vi bestilte et skab til næsten 5000 kroner hos Brdr. Friis Møbler var det derfor med en forventning om at skulle se på det i mange, mange år fremover – og de 6 ugers leveringstid var derfor ikke et stort problem. Jeg glædede mig altså som et lille barn til at få mit nye skab – jeg havde nemlig en plan for alt det rod i stuen, der skulle være i det!

Skabet kom, blev pakket ud, beundret – og gik i stykker.

Argh. Den ene låge faldt af. Den havde vi ikke lige set komme.

Nå, men det er jo hvad der sker. Vi kontaktede straks Brdr. Friis og fik at vide at hende, der står for reklamationer først ville være tilbage mandag, men at der selvfølgelig skulle laves en reklamation. Så langt så godt. Om mandagen blev vi så kontaktet af den samme dame som ugen før – i løbet af weekenden havde hun åbenbart lært at lave reklamationer. Dejligt for hende, men lidt underligt for os at skulle vente weekenden over før sagen kunne komme videre…

Hun tilbød at sende et nyt modul og hente det ødelagte retur – om 6 uger.

Ej, men er det bare mig eller er det ikke helt vildt træls at skulle have et ødelagt modul stående i 6 uger – og i øvrigt at skulle vente 3 fulde måneder på et skab man har givet en lille bondegård for? Fuldstændig uden nogen form for kompensation? Hvis modulet skal afhentes med det samme skal vi selv betale fragten :-s

Brdr. Friis damen har tørret det hele af på Montana – og ja, det er da også deres fejl at der er fejl fra fabrikkens side, men det er nu engang Brdr. Friis vi har valgt at handle med og som mellemmand og ambassadør for Montana bør de sikre deres kunder en bedre oplevelse. Jeg er så træt af at skulle være sur, men hver gang jeg ser skabet (og det er i sagens natur hele tiden) bliver jeg irriteret over at de fra Brdr. Friis’s side ikke har taget bedre hånd om os som kunder. Jeg kan se mange løsninger, der ville få mig til at tænke at det var vigtigt for dem med en god kundeoplevelse.

Det kunne være en økonomisk kompensation. Jeg tænker at 5-10 % ville betyde meget lidt i deres samlede regnskab, men meget for mig. Det kunne være umiddelbar afhentning af det ødelagte modul så det ikke skal stå her og fylde. Det kunne være en rabat kode til et fremtidigt køb. Som sagen er nu bliver der ikke noget fremtidigt køb – men det betyder nok heller så meget i deres samlede regnskab med en enkelt utilfreds kundeså hvorfor tage sig af det?

Næste gang, ik? Så går vi bare i IKEA. Og ind til da så roder der i stuen :-p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.