I dag har jeg brugt nul kroner

IMG_1469

Nåhmen. Det er lidt dyrt at være på barsel. Altså, ikke som sådan, barslen i sig selv – mere det med at der rent faktisk er en masse tid til at internet-shoppe og en maaaasse tid til at finde på alle mulige ting, der lige kunne gøre det lidt smartere, nemmere, smukkere eller bare bedre herhjemme. Nye billeder, nye gadgets, nye møbler – og først og fremmest: Nye børne-ting. Oliver mangler strømper, bukser og en hat. Emilie mangler badetøj og legetøj. Og klikke-likke-lik og tingene er på vej til os. Dælme nemt at leve i sådan et forbruger-samfund…

Meeen. Det kan jo ikke blive ved. Så nu indfører jeg en af de berømte genbrug-mere-køb-mindre perioder. Af en eller anden grund kommer dette spare-mode ofte over mig på denne tid af året…gad vide hvordan det kan være? Uanset grunden så er det på sin vis lidt fjollet at det altid ender med at være i udsalgsperioden at jeg ender med at beslutte mig for at mestre begrænsningens kunst, men ikke desto mindre så skal nu være nu.

Men hvad skal jeg så lave når jeg ikke skal internet-shoppe? Ja, altså – jeg kan jo starte med at færdiggøre nogle af alle de projekter jeg har købt ind til så i dag har jeg malet legehuset færdigt og været henne med pant (se, så faktisk er der gået penge ind i stedet for ud i dag :-p ). På to-do listen er der fortsat en masse maling i hele huset, men der er også nogle hylder, der skal op, noget tøj, der skal syes, en hel del omrokering i skabe, der er planlagt, men aldrig udført og diverse andre nipserier. Derudover er der en stor bunke billeder, der skal sorteres, redigeres og printes/deles/vises – og nu er det jo naturligvis ikke sådan at billeder og blog er blevet negliceret fordi jeg har haft travlt med at shoppe (SÅ meget shopper jeg alligevel heller ikke), men jeg har ikke rigtig følt mig inspireret – i dag har jeg endelig fået kigget nogle billeder igennem fra de sidste par måneder og jeg synes heldigvis at der er nogle rigtigt gode billeder  imellem så udover de smukke bonderoser vil jeg vise et par billeder af mine (også smukke) børn :-p

Tænksomme Emilie i en morgen-solstråle:

IMG_0979

Indstillinger: f2.5, ISO 250, 1/320

Og sovende Oliver – fordi har er så sød, når han sover:

IMG_0685

Indstillinger: F2.8, ISO 160, 1/120

Ok. Det var det for i dag. Hav en rigtig dejlig mandag derude 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.