Off my bucket-list: Eyelashes

IMG_0862

Emilie sad for en gangs skyld stille i går eftermiddags (paralyseret af Backyardigans) så jeg sneg mig til et nærportræt af hendes smukke øjenvipper (ej, hvad laver du Mor??) – hvordan er de dog blevet så lange og mørke når hun i øvrigt er så lys?

Billedet er minimalt redigeret – der er blot tilføjet lidt skarphed og så er det konverteret til sort-hvid med en sort gradient fra venstre side. Jeg havde egentlig lyst til at redigere billedet mere, men så syntes jeg alligevel ikke helt at det kunne bære det. Nogle billeder skal bare have lov at fremstå i al deres enkelhed 🙂

Billedet er taget med mit 35 mm objektiv (f/2) med følgende indstillinger: ISO 320, f/2.2, 1/125.

2 Comments on Off my bucket-list: Eyelashes

 1. Laura
  maj 19, 2016 at 8:03 pm (3 år ago)

  Neeeej, hvor er det et fint billede! Jeg vil også forsøge mig med det snart! Vi har dog kun et 50 mm objektiv, men så må jeg beskære billedet bagefter 🙂 Jeg kan i det mindste forsøge om ikke andet.

  Svar
  • hhmmmcd
   maj 20, 2016 at 6:17 am (3 år ago)

   Tak! Det er altid sjovt at eksperimentere – og jeg tror da sagtens at det kan blive rigtig godt med 50 mm, så behøver du ikke engang gå helt så tæt på motivet (hvis det er et barn er det i hvert fald en fordel 🙂 )

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.