Status på marts: De bedste billeder

IMG_9371

Jeg er faktisk slet ikke færdig med at sortere og redigere billeder fra marts – man skulle ellers tro at jeg kunne finde tid til det når jeg sådan går hjemme, men det at lyset er vendt tilbage har gjort at jeg har taget virkelig mange billeder! Det er simpelhen så dejligt både at det bliver lysere, men også at det bliver varmere. Vi har endelig virkelig kunnet nyde at vi er flyttet til et sted med en lile have – og med det nybyggede legehus og ny-indkøbte havemøbler er antallet af timer vi har tilbragt derude steget markant.

IMG_9939

Marts har for mit vedkommende været en dejlig, stille måned – en måned hvor jeg hele tiden har været lidt på stand-by i forhold til at lillebror pludselig kunne finde på at melde sin ankomst, men også en måned hvor jeg har haft tid til at få lavet nogle af de ting i huset som vi usdkød, da vi flyttede ind. Samtidig har jeg virkelig nydt at kunne give Emilie lidt ekstra her inden hun skal til at være storesøster. Marts var også måneden hvor Emilie fik sin første fætter og jeg fik lov at lege newborn-fotograf da han var kun 5 dage gammel – åh, en lille charmetrold!

IMG_9111

Et par timer i selskab med sådan en lille gut og jeg var klar til at køre direkte på fødegangen – men vores egen lille gut lader vente lidt på sig og det er skam også helt  i orden. I hele marts måned har det været en kæmpe fornøjelse at se Emilie sammen med andre babyer. Hun er virkelig interesseret i dem, aer, snakker og hvisker at de er dejlige. Der er i den grad én, der glæder sig til at blive storesøster! Spørgsmålet er om hun lige skal nå, helt officielt, at fylde 3 år først (på torsdag). Vi fejrede hende i påsken med den dejligste fødselsdagsdag, flag, kager, balloner, sang og besøg af hele familien (inkl. lille ny fætter og alle-tideres yndlings-kusine). Jeg tror faktisk at det er en af de bedste dage hun nogensinde har haft – jeg kan i hvert fald ikke huske en anden dag hvor hun på den måde har været glad og haft strålende øjne fra morgen til aften.

For mig er 3-års fødselsdagen ret skelsættende. Ikke kun fordi vi i de tre har år har været bare os tre og nu skal vi til at være fire og Emilies fødselsdag derfor tilfældigt virkelig markerer et stort skifte i vores hverdag – mere fordi Emilies udvikling i løbet af det sidste år har været så stor. Vi har sagt farvel til ble, middagslur og babysprog og har nu virkelig en ‘stor’ pige med meninger om det meste og en vilje af stål – og med en kreativitet i forhold til leg, der udvikler sig dag for dag. I går byggede hun et tog af stole og balance-bane-dele og kørte alle sine bamser på arbejde, hvorefter hun omhyggeligt hentede hver af dem igen ved hver deres station. Det er fantastisk at man kan være en flue på væggen i sit eget hjem og observere hvordan hendes fantasti udvikler sig – og samtidig hvor omhyggelig hun er med at få sat hver bamse af på den rigtige ‘station’. Lille omsorgsfulde menneske. Lille, skøre, sjove, fjollede, menneske, der altid er i bevægelse. Tak for en dejlig marts – og ja, du er helt væk på billedet herunder. Det var faktisk heldigt at du selv kom frem til sidst, ellers havde vi nok aldrig fundet dig :-p

IMG_9058

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.