Off my bucket-list: Newborn på arm

IMG_0461b

Oliver, 15 dage gammel.

At tage billeder af nyfødte er slet ikke så nemt som man måske lige skulle tro! Jeg har læst flere steder at denne type billeder helst skal tages inden for de første 14 dage for der sover babyerne gerne så tungt at man kan manøvrere rundt med dem og få dem til at ligge super-nuttet. Nåhmen. Ikke mine børn. De vågner bare jeg så meget som tænker på at flytte lidt på dem – og intet billede er værd et surt barn fordi det er blevet vækket.

Men så tænkte jeg: Så nupper vi da bare et billede hvor han er vågen. Det gider han da helt sikkert godt. Jeg mener, hvem vil ikke gerne have tøjet af i en halv-kølig stue og møffes rundt på sin fars arm indtil mor er tilfreds?

Ej, retfærdigvis tog jeg billedet virkelig hurtigt og vores stue er ret varm så hverken far eller barn led overlast – efterfølgende lagde Oliver sig til at sove i sit Mary-tæppe til lyden af klassisk musik så jeg tænker at han er meget godt tilfreds med sin indsats. Jeg synes i hvert fald atd et blev ret fint – jeg skal bare lige beslutte om jeg bedst kan lide det i sort-hvid eller farve…?

IMG_0461

2 Comments on Off my bucket-list: Newborn på arm

 1. Laura
  april 27, 2016 at 8:46 am (3 år ago)

  Jeg ELSKER sort/hvid-billedet. Det er som om hans øjne skinner og stråler mere. Altså det er jo samme billede, men der er bare en stemning i det sort/hvide, som jeg er helt vild med!

  Svar
  • hhmmmcd
   maj 13, 2016 at 9:45 am (3 år ago)

   Jeg tror faktisk også at jeg er mest vild med s/h billedet – motivet egner sig ret godt til det helt enkle synes jeg 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.