Nye farver på børneværelset

IMG_9995

Niks! Stadig ingen lillebror! Han lader godt nok vente på sig…men intet er så skidt at det ikke er godt for noget og i ventetiden har jeg gjort børneværelset i stand. Det trængte i høj grad til en omgang maling og lidt farver så jeg besluttede at lave en ‘bjerg-væg’. Uden at rådføre mig med Emilie valgte jeg en is-blå som jeg selv synes er noget så fin – og heldigvis synes Emilie at det ligner et Elsa-slot så hun er også rigtig godt tilfreds :-p

Resten af væggene er bare hvide, men den blå fra væggen er også brugt på den ene skuffe i den lille kommode fra IKEA, der nu indeholder Emilies tøj. Jeg håber at det på den måde bliver nemmere for hende selv at vælge hvad hun vil have på frem for da hun havde det hele i det store skab. De andre skuffer er to nuancer mørkere respektivt og begge malet med farve-prøver – jeg er blevet helt fan af farveprøver for man får faktisk relativt meget maing til ret små penge. Greb, bamsekasse og de 6-kantede hylder fra Tiger er ligeledes blevet opdaterede med farveprøver og tilføjer lige lidt piget til det ellers ret blå værelse.

Jeg har stadig en del maling tilbage så måske vil jeg også male det lille bord – det er godt slidt så en gang maling vil helt sikkert pynte…spørgsmålet er bare om det skal være hvidt, blåt, gult eller koral?

IMG_0035 IMG_0037 IMG_9990 IMG_9992 IMG_9999IMG_0007 IMG_0043

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.