On my bucket-list: Regnbuer

Rainbow
Uh! Regnbuer! Er der noget mere magisk? Og noget, der er sværere at fange med linsen, ikke alene fordi det kræver de helt rigtige indstillinger, men endnu mere fordi det kræver de helt rigtige vejr-forhold? Jeg synes faktisk ikke at det er ret tit at jeg ser en regnbue – og hvis jeg gør er det næsten altid i forbindelse med at jeg kører bil og det er jo ikke ligefrem tiden at finde kameraet frem og eksperimentere en hel masse. Nu går vi dog en sæson i møde hvor regnbuerne ofte er lidt hyppigere og hvor jeg måske endda får lidt bedre tid til at jage dem (#krydser-fingre-for-et-barn-der-vil-gå-tur-med-barnevognen). Jeg gad i hvert fald godt engang fange den helt perfekte regnbue – så vil jeg lade nogle andre om at jagte den skat, der ligger for enden 🙂 
 

Billedet er fundet på pinterest og gemt fra dazzlingnatures.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.