Lejekontrakten er udløbet

Kære baby,

Hermed oplyses du om at din lejekontrakt er udløbet. Du har nu i 9 måneder nydt godt af en rummelig 1-værelses med gratis vand og varme, men da pladsen er ved at være for trang er det blevet besluttet ikke at forlænge dit lejemål. Det er faktisk blevet besluttet at nedlægge lejemålet permanent og du har derfor max 14 dage til at finde en alternativ bolig.

Emilie vil gerne tilbyde dig en plads i hendes nye residens i haven i ‘Mit Farum’. Det er en 1-værelses, der er lidt lavt til loftet og det trækker en smule fra vinduet, men der er en skøn terrasse med udgang til en (for dig) enormt stor have. Hun byder også på frisk-handlet plastic-frugt og hun er ikke bleg for at bage en kage. Hvert 5. minut. Skulle dette ikke falde i din smag kan vi i stedet tilbyde dig plads i stort, velindrettet og lyst hus. Gratis vand og varme vil fortsat være til rådighed tilsat ubegrænset kærlighed.

Vi glæder os til at høre hvad din beslutning bliver – jo før jo bedre.

Kh

Mor, Far og Storesøster

2 Comments on Lejekontrakten er udløbet

 1. Tine
  marts 30, 2016 at 7:45 am (3 år ago)

  Jeg håber du snart får en baby i armene. Det er da umenneskeligt at vente så længe!

  Jeg ønsker dig al held og lykke med fødslen, og håber at I hurtigt finder jer til rette som en familie på 4;-)

  Svar
  • hhmmmcd
   marts 30, 2016 at 7:49 am (3 år ago)

   Tusind tak 😀
   Faktisk har jeg virkelig nydt at være på barsel uden baby – jeg har haft meget mere overskud til at hygge med Emilie end nogensinde før og det har bare føltes som det helt rigtige at forkæle hende lidt ekstra her inden hun skal til at dele vores opmærksomhed…meeen, nu synes jeg godt nok også efterhånden at vi er klar til at møde lillebror (og jeg synes bestemt ikke at der er plads til ham inde i maven mere :-p ).

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.