I dag holder jeg vejret…

IMG_9339

…i hvert fald ind til min lille børne-arbejder kommer hjem igen og afleder mine tanker.

Jeg havde faktisk planlagt at jeg skulle føde i dag. Men det lader ikke rigtig til at lillebror er samarbejdsvillig. I virkeligheden er det måske meget godt eftersom vi allesammen kæmper lidt for at komme over en omgang forårs-influenza – det er fint at han hygger inde i maven ind til vi er helt friske til at tage i mod ham.

Men jeg kunne godt have brugt distraktionen i dag. Nu sidder jeg i stedet ved computeren, med telefonen ved min side, og frygter at den ringer. Hvis den gør, betyder det nemlig at jeg er blevet fyret. Og selv hvis den ikke gør bliver omkring 1/3 af mine kollegaer i dag bedt om at gå hjem og ikke komme igen. Det er trist og underligt på én og samme gang. Det har været ubehageligt og usikkert siden den dag det blev annonceret og det var lidt ambivalent at gå på barsel og vide at så mange ikke er der når/hvis jeg vender tilbage. Jeg har været igennem en fyringsrunde før, og denne her dag, den dag hvor selve prikke-runden finder sted, den er helt ulidelig.

Jeg er faktisk lykkelig for at jeg sidder herhjemme med min store mave fremfor på kontoret – men selv her, hjemmefra, kan jeg mærke frustrationen, frygten og uretfærdigheden. Processen har nu været i gang i en halv time og den går jo desværre hverken hurtigere eller bedre af at jeg sidder og bekymrer mig om den. Jeg prøver at fokusere på i stedet at få redigeret de sidste billeder af min smukke, nye nevø – jeg var nemlig så heldig at få lov at holde en hel lille foto-session med ham i mandags da han var 5 dage gammel. Magen til samarbejdsvillig model skal man godt nok lede længe efter – men selv ikke den lille skønhed kan helt aflede mine tanker.

Måske kan jeg finde noget chokolade i en køkkenskuffe. Chokolade må der helt klart til på sådan en dag. Jeg kigger lige…og så holder jeg vejret, lidt endnu.

UPDATE: Jeg har stadig et job. PHEW! Sikke en lettelse 😀

3 Comments on I dag holder jeg vejret…

 1. Camilla
  marts 17, 2016 at 10:59 am (3 år ago)

  Åh, din stakkel! Håber det bedste for dig, trods det vil betyde en helt ny arbejdsplads, når du vender tilbage fra barsel. Chokolade er klart vejen frem 🙂

  Svar
  • hhmmmcd
   marts 17, 2016 at 1:52 pm (3 år ago)

   Pyh, jeg klarede den heldigvis igennem – sikke en lettelse. Men stadig virkelig underligt at skulle sige farvel til så mange gode kollegaer…

   Svar
   • Camilla
    marts 18, 2016 at 12:13 pm (3 år ago)

    Tillykke med det! Selvom det er svært, at det så er andre, der må gå…

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.