Mor-kiks

2 dage. Så længe gik der før jeg snuppede en anden piges hue med hjem fra børnehaven. Argh. Den lå lige der ved Emilies plads, var helt magen til Emilies – og tilhørte Maya. Og jeg tænkte da naturligvis ikke på lige at tjekke om Emilies hue var i hendes taske hvor jeg selv lagde den tirsdag morgen, jeg snuppede bare Mayas hue ned ved siden af støvlerne og madkassen og så susede vi hjem. Med to huer.

Undskyld Maya. Jeg håber at du også har en ekstra hue liggende så du ikke frøs ørerne på vej hjem. Du skal nok få din hue tilbage i dag. Og jeg skal nok huske at tjekke navn i de ting, jeg tager med hjem fremover…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.