Inde fra varmen…

IMG_8037

…kan jeg se en lille pige, der hygger sig i sneen. Hun er tilsyneladende i gang med at polere sin kælk så den er klar til senere. Vi har lovet hende en tur på kælkebakken. Men lige nu står den på frokost. Senere – senere skal det nok blive sjovt!

Senere kan hun nemlig få sin far til at trække kælken hen til kælkebakken – og henne på kælkebakken venter Valdemar og han har en endnu sejere kælk! Sådan en med rat. Valdemar er vildt god til at styre kælken ned ad bakken – men Emilie udnævner sig selv til at være rigtig god til at styre op ad bakken. Det kræver nu godt nok heller ikke det store når nu der er en far, der skubber bag på – men Emilie mener selv at hun styrer og det er jo det vigtigste. Især fordi der på den måde ikke opstår konflikter om hvem, der skal styre på vej ned. Valdemar er prof og Emilie holder godt fast bag på – tilsammen ligner de to små flyverdragt-klædte bamser, der suser afsted ned ad kælkebakken. De er faktisk nok i nærheden af at vinde årets pris i cuteness. De hujer når det kilder i maven og venter pænt i bunden på deres lift (=far), der bringer kælken tilbage til udgangsposition.

Vi må nok indrømme at vi er lidt kede af at der er lovet op til 10 grader i næste uge – det her sne kan vi faktisk godt blive lidt afhængige af.

2 Comments on Inde fra varmen…

 1. Karoline
  januar 23, 2016 at 8:30 pm (3 år ago)

  Valdemar (og hans forældre) takker for en superhyggelig eftermiddag og for Emilies tålmodighed og kreative tænkning, når Valdemar insisterede på at styre på vejen ned. 🙂
  Nu hvor jeg igen slog et smut forbi din blog, opdagede jeg også dine fine billeder fra jeres første tur til shelteret. Ville ønske at jeg kunne have haft dit kamera (og fotograf-talenter selvfølgelig), da de to små bamser læste godnathistorier sammen.
  Fortsat god weekend… 🙂

  Svar
  • hhmmmcd
   januar 24, 2016 at 7:10 am (3 år ago)

   Hihi – ja, der var de om muligt endnu sødere 😀
   God weekend til jer også 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.