Pleje fra urtekram

Sponsoreret indlæg

IMG_6992

Jeg har for noget tid sinden modtaget en pakke med lækre produkter fra Urtekram. Produkterne blev leveret i en lækker lyserød kasse så allerede der bliver man jo glad – og da jeg fik pakket op ventede en række fine beholdere i kraftige farver. I like. På billedet er mine favoritter – en velduftende shampoo, en body lotion, der ikke fedter og ikke mindst – en spray-balsam! Sådan en har jeg aldrig haft før, men med den høstak jeg er den lykkelige indehaver af er det intet mindre end en genial opfindelse. Jeg bruger aldrig almindelig balsam, både fordi jeg ikke rigtig har tid til det, men også fordi jeg synes at mit hår bliver træls og fe-agtigt når det bliver alt for blødt. Omvendt er min hårbørste virkelig udfordret af mine tørre vinterlokker og det er faktisk lidt af en opgave at få redt alle krøllerne i gennem – enter spray-balsam! Jeg sprayer lidt i efter at have været i bad og så opdager jeg (hver gang) at der står på bøtten at man skal ryste den før brug – og så kommer jeg til at tænke at den nok slet ikke virker når den ikke er rystet, så jeg ryster og sprayer lidt mere i. Bare for at være sikker. Det er utroligt at det scenario kan gentage sig næsten dagligt.

Det er ikke sådan at mit hår bliver fuldstændig silkeblødt og reklame-agtigt, men det er egentlig heller ikke formålet. Det bliver mærkbart letter at redde igennem – jeg vil tro at jeg spare i omegnen af 4½ minut hver morgen. Det lyder måske ikke af meget, men det er rent faktisk 4½ minut hvor jeg kan ligge og slumre og det er priceless.

0293

Ps: Fik jeg nævnt at Urtekrams produkter er uden parabener og silikone? Og at de ikke er testet på dyr? Det giver et ekstra plus.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.