På den anden side

IMG_7018

Så er der ikke meget jul tilbage for i år. I hvert fald ikke andet end minder om nogle dejlige dage og en masse billeder, der venter på redigering. Jeg glæder mig til at få tid til at kigge dem alle sammen igennem, udvælge de bedste og gemme dem sammen med resten af 2015.

Vi kom hjem fra juleferie i går – til en opvask og legetøj spredt ud i hele stuen. Jeg blev nemlig pludselig mega noia over at få indbrud i julen imens vi var væk (det er jo trods alt første gang vi bor i sådan et hus) og jeg havde lige et par dage forinden læst at opvask og rod får tyvene til at tænke at der nok kommer nogen hjem lige om lidt. Om det var opvasken, der virkede, eller om tyvene bare ikke kom her forbi skal jeg ikke kunne sige med sikkerhed, men sikkert er det at her ikke var mere rod end vi selv havde efterladt og der manglede ikke noget som vi ikke selv havde smidt væk 🙂

I dag er derfor gået med at få skik på huset, pakke julegaver og juletasker ud, rydde op i Emilies tøj og legetøj (der var pludselig store stakke med for korte ben og legetøj, der må vente på Lillebror for at blive leget med igen) – og så har vi endelig fået hængt lamper op i både køkken og kontor og det er bare SÅ lækkert! Derudover har vi (=jeg) flyttet lidt rundt, sat et par kasser op på væggen til vores bøger, og sådan i det hele taget ikke rigtig lavet noget, men alligevel været i gang hele tiden…ooog det kan faktisk godt mærkes i den der iskias nerve, der har besluttet sig for at gøre mig opmærksom på at jeg faktisk er på vej ind i 3. trimester og derfor ikke kan eller bør svinge en boremaskine helt så længe som jeg synes det er nødvendigt. Nuvel, det er taget til efterretning og resten af kasserne må vente til i morgen og den stak af skjorter som jeg ellers havde gjort klar til at stryge må vente på at Jesper er færdig med at putte en lille krudtugle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.