Make-over drømme: Børneværelset

Bjergvæg

Bjerglandskab på væggen

Jeg er så småt ved at tænke over en mere endelig indretning på børneværelset. Emilie er rigtig glad for at lege på sit værelse og meget stolt over at have ‘sit eget’ – hun viser det glad frem når vi har gæster, især hvis det er andre børn. Derfor er det også vigtigt at hun synes at der er hyggeligt derinde og samtidig at hun selv kan komme til sit legetøj. Det er vigtigt for mig at væreslet er nemt at rydde op på og endelig skal der også være plads til lillebror.

Emilie har allerede at par billedhylder til bøger over sin seng og jeg er blevet ret vild med ideen om at male et bjerglandskab på den væg, nogenlunde som på billedet herover. Jeg ville nok vælge en anden farve for ikke at gøre værelset alt for piget – omend Emilie nok ville synes at lyserød er lige i øjet. Faktisk tror jeg også godt at værelset ville kunne bære det da det i øvrigt er indrettet med primært blåt. Jeg synes også at de farverige puder er skønne, men Emilie er bestemt ikke typen, der vil have noget som helst liggende i sengen (ikke bamser og i særdeleshed ikke puder…dynen er heldig når den får lov at være der) så det ville ikke være en god i de på netop hendes værelse.

Lige nu har hun to helt plain hylder fra IKEA, men jeg kunne virkelig godt tænke mig at skifte dem ud med disse kaniner fra thatsmine.dk:

kanin-boghylde_2

Kaninhylde

Reol

Farverig reol

Den opdaterede reol fra IKEA er så, så fin! Igen ville jeg nok holde mig til blå/mint-agtige farver – men jeg synes at de forskellige greb er ret skønne. Jeg tænker at kommoden ville være rigtig god enten til legetøj eller til Emilies tøj så hun selv kan vælge hvad hun vil have på – hun har virkelig en periode hvor hun mener at tøj er noget fanden har skabt og det er da helt sikkert at det jeg vælger at hun skal have på er det heeeelt forkerte! Så for husfredens skyld tror jeg at det kunne være mægtig fint at få hendes tøj over i nogle skuffer som hun selv kan åbne – og hvor det er relativt nemt at holde kjoler, bluser og bukser adskilt. Så kan lillebror overtage de hylder Emilie har i det store skab lige nu – jeg har en foventning om at han, i hvert fald til at starte med, er mere tilfreds med sin mprs valg af outfits.

2

Giraf og væghængt skrivebord

Mere i msåtingsafdelingen synes jeg at denne væg-giraf er noget så skøn – især sammen med de fine balloner og den søde, skæve og meget gule stol. Jeg synes også at det lille skrivebord, der hænger på væggen er ret så fint, men det er lige før at jeg bedre kunne forestille mig at have noget i den stil i stuen så vi også kan sidde godt hernde når der skal tegnes eller leges med perler.

Indendørs legehus

Indendørs legehus

Den sidste ting jeg er faldet over er et indendørs legehus! Igen tænker jeg måske mere til stuen end til børneværelset – jeg synes at det kunne være skønt at skabe et sted i stuen hvor vi kan hygge med at læse bøger – og samtidig et sted hvor man lige kan lukke resten af verden ude og glemme diverse pligter imens man bare hygger. Jeg kunne godt tænke mig at prøve at kaste mig ud i både at bygge selve huset og at få syet puder og hvad der ellers skal til…problemet ligger selvfølgelig i hvor jeg skulle finde tiden til det… :-p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.