My hood

IMG_5797

Der er faktisk ret pænt, her hvor vi er flyttet hen. Lige på grænsen af byen er vi i cykelafstand fra s-toget og ca. 10 sekunder fra skov, mark og sø – det havde jeg nok slet ikke turdet drømme om for bare et år siden! Og for bare to år siden havde jeg slet aldrig forestillet mig at jeg nogen sinde skulle få lyst til at bo i et hus :-p

Men nu bor vi her og det er mere end skønt – og selv om sne er pænt og jeg faktisk rigtig godt kan lide vinter glæder jeg mig godt nok til foråret og sommeren så vi rigtig kan komme på opdagelse i nærområdet 🙂

Orv, nu smuttede bøllen ovenpå – så må jeg hellere følge efter og sørge for at hun ikke falder ned ad trappen…hun har faktisk totalt styr på den, men jeg bliver bare alligevel bekymret når hun er alene oven på… #pylremor

Update: Ok, hun nåede (sikkert) ned igen før jeg overhovedet nåede at rejse mig fra stolen… #langsommor…

IMG_5789 IMG_5791 IMG_5807 IMG_5817

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.