Up and away

IMG_4473

Nå. Det er lidt sløvt herinde. Og jo mere sløvt det er, jo sværere bliver det at komme i gang igen. Skal jeg nu starte med at skrive om Emilies rivende udvikling? Eller da hun faldt og fik hjernerystelse? Og kørte i ambulance? Eller om min tur til London? Eller om hvor skønt (og praktisk!) det er at bo samme med sin farmor? Eller en af alle de ture vi har været på? Eller om alle planerne for det nye hus som vi overtager om mindre end en måned? Eller hvor svært det er at finde en børnehaveplads i Farum?

Ja, der er emner nok. Og billeder nok på kameraet, der bare ligger og venter på at blive sorterede, redigerede og publicerede. Men jeg kan ligesom bare ikke få hul på det.

Så nu skyder jeg mig selv i gang med en udfordring. For når først det er en officiel udfordring så bliver jeg også nødt til at gøre noget ved det – ellers har jeg jo tabt. Til mig selv. Og det er træls!

Udfordringen lyder som følger: Minimum ét blog-indlæg, hver dag, den næste uge. Go!

🙂

Ps: På billedet ses Emilie og Dice – vi har fundet ud af ponyridning er the shizzle 🙂

 

2 Comments on Up and away

 1. Konen
  oktober 3, 2015 at 7:08 pm (3 år ago)

  Farum Vejgaard er en virkelig dejlig børnehave (eller det var det, dengang jeg boede derovre i tidernes morgen) – men nok også den hvor det er sværest at få plads. Hehe

  Svar
  • hhmmmcd
   oktober 4, 2015 at 2:07 pm (3 år ago)

   Ja, sådan hænger det jo gerne sammen – men tak for tip alligevel, den kigger vi lige på. Ind til videre ser det ud til at vi måske kan få plads i en af de mindre institutioner hvis vi er villige til at vente til februar – vi krydser i hvert fald fingre for at det lykkes at få hende ind et sted hvor der er rart at være 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.