Skolegård og efterår

IMG_4224

I løbet af den første lille månedstid hvor vi har boet hos farmor er vi kun blevet bekræftede i at beslutningen om at flytte ‘ned på jorden’ er den helt rigtige. Vores kommende hus minder på mange måder om her hvor vi bor nu – med udgang til en lille have og omgivet af stille veje. Det er sikkert som amen-i-kirken at Emilie siger hver eneste aften: ‘Skal vi ikke ud at cykle?’.

Og så styrter hun afsted. Det er imponerende så hurtigt den lille cykel kan køre – og de høje hvin af fryd når der er så god fart på at benene kan løftes fra jorden er faktisk slet ikke til at stå for. Ofte kører vi hen for at sige hej til køerne (som dog aldrig er så høflige at svare, selv om vi råber MUH til dem. Højt. Måske betyder MUH slet ikke hej på ko’sk (?)). Et par gange har vi været heldige at et par piger er kommet forbi med deres heste hvilket mulighvis er der eneste der kan få løbecyklen til at holde stille, sådan i flere minutter ad gangen. Vi oplever også mange andre spændende ting, såsom biler, der dytter, grankogler, der falder ned, blomster, der ikke vil plukkes, mænd (og damer), der løber – og nogle gange er vi så heldige at vi finder en hidtil uprøvet legeplads. Og så er lykken gjort når man er 2 år gammel.

Den anden dag var vi forbi Fars gamle skole. Selvom Emilie og jeg ikke kan ser det ud lige nøjagtig som det gjorde dengang Far var lille og gik i skole. Der er tegnet baner i skolegården hvor Far i sin tid kørte på rulleskøjter uden at skænke det en tanke at hans datter en dag ville komme til at race rundt på sin løbecykel :-p

IMG_4232 IMG_4244 IMG_4253

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.