Curtain Call: August

IMG_2983

August i tal:

Antal blogindlæg: 5 (muligvis det færreste antal nogensinde 😮 )
Antal flyttekasser: Virkelig mange!
Antal flytninger: 1
Antal runde fødselsdag: 3

Bedste oplevelse:

Jeg ved ikke rigtig hvad der er sket med August. Den er ligesom bare blevet væk. Den startede og nu er den slut. Og det er egentlig ikke fordi der ikke er sket alt muligt, jeg har bare på en eller anden måde været lidt afkoblet fra det hele. Jeg har næsten ikke taget nogle billeder og jeg har næsten ikke skrevet nogle blogindlæg. Jeg har bare ladet tiden gå. Men der er faktisk sket store ting! For det første er vi flyttet ud af lejligheden. For good. Og uanset hvor meget jeg havde glædet mig til den dag så var det en underlig følelse at låse døren den sidste gang. Låse døren til en helt tom (og meget ren!) lejlighed. Men kunne slet ikke se ‘os’ i lejligheden mere. Hvid, tom og klar til at tage imod en ny ejer. En underlig følelse og samtidig en rigtig god følelse.

Derudover er Jesper fyldt 30! Færdige med lejligheder. Færdige med 20’erne. Det er os 🙂

Og så er det, ikke mindst, måneden hvor vi afslørede for familie, venner og kollegaer at der kommer en lille ny baby til i slutningen af marts. Emilie mener fortsat at hun umuligt kan blive storesøster, hun er nemlig alt for lillle, men forhåbentlig når hun at blive stor nok inden marts :-p

Så, altså, det har jo virkelig været en god måned. Den er bare forsvundet. Uden at jeg rigtig bemærkede det.

Milpæle i Ekko-land:

Hvis der er én der er upåvirket af alle begivenhederne så er det Emilie. Og hurra for det! Hun styrer lige igennem flytninger, fødselsdage og alt det andet med højt humør. Efter ellers, i månedsvis, at have nægtet at komme i nærheden af et hårelastik, forlangte hun i dag at få lavet rottehaler (ligesom kusine Aya) og så sang hun en hjemmedigtet sang om rottehaler hele vejen hen til dagplejen – lige pånær da vi kørte ind i en regnbyge, der larmede så meget på taget at hun var nødt til at afbryde og skælde lidt ud (‘Hov! Regn! Du må da ikke regne lige når Milie sidder og synger!) 😀

Desværre hører regnen ikke altid efter, men det gør heldigvis ikke så meget – så må man jo bare synge højere.

Emilie synes at det er overmåde fantastisk at bo hos farmor og det virker på ingen måde til at hun synes at det er underligt at vi ikke længere skal ud i lejligheden. Én af de første dage vågnede hun op og konstaterede ‘Nu bor vi da her’ – og det gjorde vi så og det var sådan set alt hvad vi har hørt til at vi er flyttet. Det bliver spændende om hun klarer den næste flytning lige så flot – det bliver jo en noget større omvæltning hvor hun også skal skifte institution.

Bedste blog:

I disse tider hvor jeg ikke selv får blogget er det også meget begrænset hvor meget jeg får læst. Faktisk er der kun én blog jeg har tjekket regelmæssigt og det er denne her: Surt og sødt. Det er så hyggeligt at følge med i andre småbørnsfamiliers hverdag og hos Charlotte får man et helt ærligt, velskrevet og lidt finurligt indblik i familie-livet i Hovedgård.

 

2 Comments on Curtain Call: August

 1. Alice M
  september 4, 2015 at 2:11 pm (3 år ago)

  Arh men altså! Tillykke med baby i maven

  Svar
  • hhmmmcd
   september 6, 2015 at 8:05 am (3 år ago)

   Tak! Glæder mig til at se om den har det godt derinde når vi skal til scanning om 2 uger 😀

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.