Pakkeliste til teltture med småbørn

IMG_7572

Det kræver en vis planlægning at tage på telttur med små børn (og i øvrigt også med store børn eller helt uden børn…) – på billedet her ses 3 soveposer, 3 ligge-underlag og et telt. Det hele skulle pakkes i Jespers vandre-rygsæk, som godt nok er 90 L, men det var alligevel noget af et puslespil at få det hele til at være der – og jeg må sige, jeg har sjældent set hans rygsæk så fuld!

I min rygsæk er der ikke plads til ret meget andet end Emilies tøj, bleer og lidt snacks – for der skal nemlig være plads til Emilie:

IMG_7676

Vi har købt en super lækker bærerygsæk og E e rfaktisk helt stolt over at sidde i den hvilket gør det virkelig meget nemmere at komme rundt når bilen efterlades.

Men! Pakningen ender jo ikke ved soveposer, underlag og telt – vi skulle også have plads til:

Mad til hele perioden plus lidt ekstra
Solcreme
Myggespray
Tandbørster + tandpasta
Tallerkner + kopper + bestik
Lommekniv
Pandelamper
Trangia + gas
Regntøj
Varmt tøj
Skiftetøj
Legetøj
Solbriller
Gummistøvler til Emilie
Puslemåtte + vådservietter
Vand

Jeg endte med at måtte indse at vi var afhængige af at have bil med – det var sådan set også planen, men jeg ville gerne have kunnet pakket så vi kunne bære det hele hvis vi havde lyst – men da der ikke var vand på overnatningspladsen var vi nødt til at have vand med ved siden af rygsækkene. Sådan kan det gå 🙂

Udover de to voksenrygsække havde Emilie også pakket sin egen lille rygsæk med legoklodser, pixibøger og lidt snacks. Hun vekslede imellem helst at ville gå med sin egen rygsæk og ‘sidde i mors rygsæk’ – begge dele var et stort hit 😀

Vi gik ikke voldsomt langt – teltpladsen lå i omegnen af 100 m fra bilen så det var den afstand vi gik med alt vores habengut – derudover kunne vi nøjes med bærerygsækken og Emilies rygsæk (ikke at den var strengt nødvendig, men hun ville gerne have den med :-p ).

På grund af kameraets failure har jeg ikke et billede af E med sin taske ude i naturen – det så ellers mægtig sødt ud! Men her er hun inden afgang:

IMG_7697

Så! Det var vores erfaring med pakning til telttur for små familier – det var bestemt beværet værd og jeg glæder mig allerede til næste gang 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.