Svensk pølseret med kylling (og lidt ekstra søndags-hygge)

Sponsoreret indlæg

IMG_4631

Jeg har fået tilsendt en fantastisk fin grill pakke fra Danpo med et udvalg af pølser og andre gode sager – pakken kom lige i tide til weekenden, men jeg tror at Danpo må have glemt at ringe til vejrguderne for at arrangere noget grill vejr…

Vi har i hvert fald valgt at lave mad i køkkenet hele weekenden – men det bliver maden jo ikke nødvendigvis dårligere af og derfor vil jeg gerne dele en opskrift på en af Emilies livretter: Svensk pølseret, i dagens anledning med kyllingepølser.

Ingredienser:

1 løg
1 pakke kyllignepølser
500 g nye kogte kartofler
1 spsk god paprika
1 dåse tomat pure
1 dl fløde
1 dl skummetmælk
½ grøn peberfrugt
Smør til stegning

Pil og hak løg og skær pølserne i små stykker. Svits begge dele i smør i en stor pande eller en gryde. Tilsæt paprika og lad det steget et minuts tid for at trække så meget smag som muligt ud af krydderierne. Tilsæt tomatpure og lad det igen stege et par minutter ved høj varme. Tilsæt kartofler. Tilsæt mælk og fløde og skru ned for blusset. Varm det godt igennem og pynt med grøn peberfrugt.

Og så til det med hyggen. Engang var jeg ret god til at gøre lidt ekstra ud af borddækningen – på det seneste…not so much…det er som om, der er noget andet, der tager første prioriteten når det kommer til at få mad på bordet…men når det engang imellem skal være fint, så lad det være fint!

Jeg ribbede altan-krukken for blomster og fandt nogle servietter nederst og bagest i hjørneskabet i køkkenet – og så synes jeg faktisk allerede at det så meget godt ud!

IMG_4617

Meen, det skader jo heller ikke at jeg fik nye, fine tallerkner i fødselsdagsgave 😀

IMG_4620

Når det sådan skal være rigtig fint kommer Emilies hjemmedesign selvfølgelig også frem (Royal Copenhagen go home :-p )

IMG_4627 IMG_4636 IMG_4648IMG_4643

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.