Ska´vi byg´en baa-ne?

IMG_3687

Det største hit herhjemme i øjeblikket er stabel-klodser. De bliver både stablet (og væltet), der gåes balance på dem og de bliver bygget om til et tog med plads til os allesammen (Far skal sidde på Giraffen, Mor på Zebraen og Emilie på Kaninen – det er vigtigt). Faktisk er det nærmest det eneste legetøj Emilie gider i øjeblikekt – så det er heldigt nok at klodserne er ret alsidige!

Nå, lige nu gider hun ikke at lege med noget som helst – hun har sådan en dag hvor hun siger ‘wraaah’ til alting hvilket ærligt talt går mig temmelig meget på nerverne – omvendt kan jeg godt forstå at der kommer en reaktion når jeg har været væk i flere dage (igen) – så nu må jeg hellere sætte mig ned på gulvet og hjælpe med at ´byg’ den baa-ne’ så vi kan gå balance gang 🙂

IMG_3674 IMG_3673

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.