Bukarest – ikke et hit

IMG_3732

Såhem. Nu er jeg i Bukarest. På kursus.

Jeg fløj herned mandag eftermiddag via Frankfurt, men desværre lå der lige en lille tordensky over lufthavnen så da vi havde cirklet rundt i 8 km’s højde i en times tid annoncerede piloten at vi nu ville flyve til Constanza i stedet. Og så hørte vi ellers ikke rigtig mere fra ham…vi landede godt nok i en ganske lille lufthavn hvor nogle forlod flyet, andre blev siddende. Jeg tænkte at det nok var sikrest at blive siddende, men desværre blev der slukket for klimaanlægget så det var en ganske varm beslutning…

Efter lang tid kom en stewardesse rundt og fortalte at stormen nu var drevet over i Bukarest, men desværre havde den retning i mod Constanza…argh! Efter knap 3 timer fik vi dog endelig tilladelse til at lette og heldigvis var der kun en halv times tid til Bukarest. Klokken var henad 01.00 så liiidt træt var jeg og liiidt frustreret da jeg stod ved bagagebåndet og så alle andre fra mit fly få deres taske og skynde sig ud i ankomsthallen…til sidst var der ikke flere tasker…

Dermed startede jagten på et mistet-bagage-kontor, hvilket ikke var helt nemt at finde. Tabt-bagage-damen, der faktisk var rigtig flink, oplyste mig stor-smilende om at min taske var forsvundet, men at den højst sandsynlig var i Frankfurt. Dobbelt-argh. Én ting er at ens bagage ikke er kommet med flyet, en anden ting er hvis den er sådan rigtigt væk. Der var trods alt gået rigtig mange timer siden jeg landede i Frankfurt pga. vores lille detour så det undrede mig at den ikke var dukke top…

Nå, men i ankomsthallen stod der naturligvis ikke en Schlumberger-mand og ventede på mig som ellers aftalt (igen, pga vores lille detour) og derfor var jeg nødt til at prøve lykken med en almindelig taxa. Undervejs mod hotellet kom taxa chaufføren i tanke om at det ville koste ‘fifty’ euro. Han mente at jeg havde hørt forkert da jeg troede at han sagde ‘fifteen’. Han kørte som en brækket arm til at begynde med, men da han hidsede sig op og gestikuelerede vildt med armene over prisen blev det aldeles livsfarligt og jeg besluttede at være ligeglad med prisen. Somehow endte den på 30 euro hvilket jo dog trods alt var bedre end 50…

Træt, lidt sur og lidt lettet, ankom jeg til hotellet som heldigvis er ganske fint – og drattede omkuld.

Tirsdag morgen gik det løs med kursus og det heldigivs super spændnede og udbytterigt. Aftenen brugte på en lille tur omkring i gaderne – mit indtryk af Bukarest er på mange måder ikke super positivt, men det lykekdes dog at finde et par fine steder.

I morgen er sidste dag og det er sådan set helt ok…jeg krydser fingre for en problemfri hjemtur 🙂

IMG_3717 IMG_3718 IMG_3724 IMG_3728 IMG_3735

2 Comments on Bukarest – ikke et hit

 1. Laura
  maj 28, 2015 at 11:52 am (4 år ago)

  Men fik du så din bagage? :O Det lyder som noget af en begivenhedsrig tur derned. Billederne derfra synes jeg dog er virkelig fine 😀

  Svar
  • hhmmmcd
   maj 30, 2015 at 11:51 am (4 år ago)

   Haha – ja, den kom onsdag aften – heldigvis var jeg afsted med en kollega som lånte mig en t-shirt så det gik alt sammen 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.