Bryllup: Din fynske have

IMG_3119

I august, 1999, trådte jeg ind ad døren på Nordfyns Gymnasium. Det samme gjorde Marie Louise – vi vidste det måske ikke den dag, men det blev starten på et fantastisk venskab. Til at begynde med pjattede vi os igennem tre års matematik og kemi timer i Søndersø, senere flyttede vi sammen i København og pjattede os igennem yderligere 5 års matematik og kemi timer på vejen imod kandidat grader i henholdsvis geologi og farmaci. Det var nogle år med masser af opture og nogle dybe nedture – det var nogle år hvor vi var der for hinanden imens vi begge voksede, lærte, rev os løs og søgte hjem når det hele ramlede. Nu er der gået 16 år og Marie Louise er stadig et af de mennesker, der betyder mest for mig – og i sidste weekend sagde hun ja, til ham, der nu, betyder mest for hende.

Ih, hvor havde jeg bare glædet mig til den dag! Næsten lige så meget som bruden (er jeg sikker på!). Jeg fik lov at snige mig med på deres portrætfotgrafering og selv om jeg ikke har set de officielle billeder endnu vil jeg gerne vise et par af mine egne – jeg synes simpelthen at de ser så smukke og lykkelige ud at det er til at få tårer i øjnene over. Og se lige den drøm af en kjole!

Tillykke ML og Ralf! Tak fordi vi måtte være med på jeres dag – i så fantastiske ud og i ER fantastiske. Al muligt held og lykke i fremtiden 🙂

IMG_3136 IMG_3281b IMG_3240 IMG_3207bIMG_3150 IMG_3280IMG_3261

2 Comments on Bryllup: Din fynske have

 1. Marie Louise
  maj 29, 2015 at 4:51 pm (4 år ago)

  Ih sikke et flot indlæg! Bliver helt rørt 🙂 Ja, vi havde også en fantastisk dag og vi er så glade for de skønne billeder du har taget af os! Vi er lave en fotobog, som jeg glæder mig til at vise dig, når den er færdig 🙂

  Svar
  • hhmmmcd
   maj 30, 2015 at 6:46 am (4 år ago)

   Uh, den glæder jeg mig rigtig meget til at se! Det var sådan en fin dag med godt selskab, gode taler, dejlig mad – og ikke mindst et fantastisk smukt brudepar 😀

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.