Den perfekte børnehave

1563

Jagten på den perfekte børnehave er sat ind nu hvor Emilie har rundet de to – vi har sådan set kun ét ønske, men det er til gengæld både ret stort og muligvis ret svært at opfylde.

Vi vil gerne have plads i en skov-børnehave.

Derfor har vi skrevet E op i alle de skov-børnehaver, der giver mening i forhold til vores arbejdspladser. I dag har vi været på besøg i én af dem og faktisk har det mere eller mindre gjort vores ‘ønske’ til et ‘ultimativt krav’ – der var fedt! Uh, hvor jeg bare ønsker at det lykkes at få en plads!

Vi blev mødt af én af de fire faste pædagoger kort efter at børnene var kommet hjem fra skoven – han tog rigtig godt i mod os og viste os rundt på de lækre udendørs arealer og i den relativt lille tilhørende hytte. Han fortalte at han i løbet af de 1½ år han har været i børnehaven har været inde med børnene i sammenlagt mindre end 10 timer – så når de siger at de er ude hele dagen, så mener de det! Der var rigtig rart at være og vi er ret overbeviste om at en skov-børnehave er det helt rigtige for Emilie, både pga. den relativt lille størrelse og de få pædagoger, men i højere grad fordi hun bare virkelig trives når hun får lov at være ude – derudover kan vi godt lide tanken om at hun allerede fra helt lille lærer at færdes i naturen, at passe på naturen og at elske naturen.

Om den perfekte børnehave findes, det må tiden vise – men mavefornemmelsen var i hvert fald god i dag så vi krydser fingre for at der bliver en plads lige når vi skal bruge den.

Ind til da vil jeg lige sidde her og undrer mig lidt over at hende her får brug for en børnehave-plads (en børnehave-plads) inden for en overskuelig fremtid:

1561

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.