Billede på akrylglas

15321533

Vi har fået nyt billede i stuen – selv om jeg har været rigtig glad for billedet-med-de-mange-billeder så var det også på sin vis lidt uroligt med de mange små motiver. Dette her skaber helt klart mere ro i stuen og så minder det os samtidig om en helt fantastisk sommerferie.

Emilie følte sig inspireret og besluttede at bidrage med lidt akvarel-kunst:

15401531

Jeg har bestilt billedet hos Pixum og det er trykt på akrylglas – jeg synes at det giver en meget cool effekt at det ikke er på papir, men det er også lidt mere pricy. Jeg bestilte dimser til ophæng som var virkelig nemme at have med at gøre og som gør at billedet svæver godt en cm ud fra væggen:

1541

5 Comments on Billede på akrylglas

 1. Laura
  april 25, 2015 at 10:12 am (4 år ago)

  Som jeg også skrev på Facebook, så er det virkelig fint!! Det gad jeg godt gøre med nogle af vores rejsebilleder en dag når vi har fundet os godt til rette et sted med god plads. Må jeg spørge hvilket kamera I har taget billedet med? Og hvilken opløsning billedet er i? Det ser virkelig ud til at være god kvalitet!

  Svar
  • hhmmmcd
   april 25, 2015 at 2:25 pm (4 år ago)

   Mange tak – vi er også rigtig glade for det 🙂
   Uh, i kommer nok også til at få nogle fantastiske billeder fra jeres tur! Dette her er taget med mit Canon EOS 550D og et standard 18-55 mm objektiv. Kameraet var indstillet til at tage billeder i det højeste jpg-format (altså ikke raw) – det kan sagtens klare at blive blæst op til 100 x 80 cm, men hvis du har et kamera der kan tage billeder i raw vil jeg klart anbefale det – det bliver bare lige lidt bedre både med hensyn til farvegengivelse og skarphed 🙂

   Svar
   • Laura
    april 25, 2015 at 4:04 pm (4 år ago)

    Fedt! Tusind tak for svar 😀 Vi har et Canon 6d og skyder normalvis også i raw, men fedt at høre, at det også kan bære det højeste jpg-format. Åh, nu er det ligefør jeg glæder mig mere til at komme hjem med fine billeder end til at komme afsted 😉 Haha.

    Svar
    • hhmmmcd
     april 25, 2015 at 4:13 pm (4 år ago)

     Årh, hvad, 6D! Nu er jeg misundelig – altså, endnu mere end jeg var i forvejen :-p
     Det lyder så vildt det eventyr i har foran jer – jeg glæder mig virkelig til at følge med 🙂

     Svar
     • Laura
      april 25, 2015 at 5:14 pm (4 år ago)

      Haha, hvor er du sød! Det var også lidt en voldsom beslutning at opgradere fra vores 550D sidste år, men jeg er SÅ glad for at vi gjorde det inden vi tog afsted i efteråret, og nu glæder jeg mig virkelig bare til at bruge det når vi skal afsted igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.