På min ønskeseddel…

…befinder disse to fine prints sig. Jeg var til polterabend i lørdags og én af pigerne fortalte at hun har en udstilling i en af pavillonerne inde i Kongens Have. Da jeg på det nærmeste er vokset op i Kongens Have syntes jeg jo at det var helt vildt hyggeligt at hun udstiller netop der og da jeg så kom hjem og slog hende op faldt jeg pladask for hendes legende, men alligevel lidt melankolske univers. Maria (Permin Berger) står fx bag den underskønne flamingo med et cirkus på ryggen og isbjørnen, der har været så uheldig at vikle sig inn i et barns fantasi og er blevet fanget i en flag-ranke. Maria skriver om sine billeder at de er åbne for beskuerens fortolkning – og det, jeg ser, når jeg kigger på hendes billeder er en finurlig og legende drejning af virkeligheden – og det er lige nøjagtig det jeg gerne vil se når jeg kigger på kunst på mine vægge. Derfor er disse to på min ønskeseddel 🙂

Jeg har fundet dem her:

Flamingo
Isbjørn

Ps: Jeg er bange for at udstillingen i Kongens Have netop er lukket, men det kan godt betale sig at holde øje med fremtidige udstillinger for udover at være dygtig er Maria også virkelig, virkelig sød så et besøg i hendes galleri vil uden tvivl være en god oplevelse 🙂

2 Comments on På min ønskeseddel…

 1. levendealtan
  februar 26, 2015 at 7:33 pm (4 år ago)

  Ih den fine flamingo hænger også hjemme på vores stuevæg. Den er så fin! og feminin 🙂 Bjørnen er også utroligt svær at stå for!

  Svar
  • Charlie
   marts 1, 2015 at 7:09 am (4 år ago)

   Ja! Jeg er helt vild med den – jeg har faktisk set den før rundt omkring i blogland, men jeg vidste jo ikke at det er din svigerindes værk 🙂

   SÅ sejt, synes jeg – så snart der er spareskillinger på kistebunden igen er jeg nødt til at få købt mindst en af dem 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.