Personlige bukser

Ok, alle bukser er jo på sin vis ret personlige (håber jeg da). Men de her er nu alligevel noget særligt. De er nemlig syet til lige netop Emilie og ingen anden. Og de har det fineste glimmer-E på bagen til at bevise det.

Emilie fik bukserne i fødselsdagsgave af sin tante og onkel (kreative tante M er designeren bag), men de har ligget og ventet på at lille E blev stor nok – jeg har haft dem fundet frem utallige gange i håb om at ‘nu må de da passe’, men nej, Emilie har brugt størrelse 80 i snart et år og de lækre gule bukser har været for lange…

Derfor endte det naturligvis med at jeg faktisk ikke rigtig opdagede at hun skiftede størrelse før jeg uden at tænke over det gav hende en trøje i størrelse 92 på for et dage siden – og den passede 😮

Så kom jeg heldigvis i tanke om bukserne igen og fandt dem frem – og Emilie forlangte at få dem på straks – uden på de bukser hun havde på i forvejen. Dobbelt-bukser rocks. Jeg elsker den måde de poser på og så synes jeg at farven er noget så forårs-fin – så nu skal jeg bare lige have fundet en bluse, der passer til, som, i modsætning til den hun har på her, ikke er ved at være for lille :-p

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.