Lidt sommerhus og lidt gode tilbud

I går besluttede vi spontant at tage i sommerhus i weekenden…det er ikke så tit vi tager os sammen til at køre herop og det er dumt! For lige så snart vi drejer om hjørnet nede ved marken bliver jeg ramt af en ro og en afslappethed som er lige nøjagtig det jeg har brug for i weekenden. Vi ankom klokken 16 og har tumlet, leget, sunget og danset lige siden (og lavet mad, vasket tøj, pakket ud og ryddet væk…men det gik nærmest af sig selv) – nu læses der godnathistorie og puttes i den ene ende af huset og i den anden er fødderne smækket op på bordet (sidstnævnte er den ende jeg befinder mig i :-p )

Jesper og Emilie hentede mig på arbejdet (da min arbejdsplads ligger halvvejs mod sommerhuset) og det i sig selv var super hyggeligt! Familie og arbejdsplads er til hverdag så adskilt at der er noget særligt over at møde mand og barn ude midt i DONG. Jesper havde pakket bilen med alt hvad vi kan drømme om at få brug for i løbet af de næste par dage…ikke mindst en pakke med nye ting til Emilie fra all time favorit børneshop, miniogmokka.dk.

Desværre lukker den fysiske butik – det er SÅ ærgerligt! MEN, det betyder at der lige nu er fantastisk gode tilbud (også på web-shoppen) da der er et lager, der skal tømmes. Emilie har fået de fineste sølv sutsko fra Melton – de er bløde og varme og helt perfekte her i sommerhuset hvor der godt kan være lidt fodkoldt selvom der er gang i pejsen.

Nu er putningen slut i den anden ende af huset så jeg vil hoppe af nettet igen og koncentrere mig om at hygge og nyde at det er weekend 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.