Fotokursus, lektion 10: Selvportrætter; de første 5

0293 0363Av, min arm! Kaffen er varm (som Emilie siger). Denne her lektion er grænseoverskridende! Den hedder slet og ret ’30 selvportrætter på 30 dage’.

Så derfor; ind foran kameraet med mig. Der er en grund til at jeg ikke plejer at være der! Det er nemlig slet ikke rart. Men måske er det lærerigt.

Formålet med er opgaven er flerfoldigt:

1) Eksperimenter med kameraets indstillinger. Det er nemt nok – og ret så sjovt, omend en smule besværligt da jeg har forlagt min fjernudløser og derfor er afhængig af kameraets selvudløser (sæt kamera op-tryk på knappen-løb hen på plads – basis for at tage billeder af naturlige situationer er dermed lidt hæmmet).

2) Tag billeder hvor jeg faktisk er med på – det er sværere. Jeg er dog ret glad for billedet herunder af mig og Emilie på legepladsen. Det er taget med selvudløser, men fanger alligevel en helt almindelig situation. Jeg er ret sikker på at jeg bliver glad for dette billede om 10-20-30 år. Det samme med ‘jeg-sidder-her-og-blogger-billedet’ ovenfor – et opstillet billede, men virkelig en meget almindelig situation i øjeblikket.

Har du lyst til at være med? 30 selvprotrætter? Eller måske bare 7? Eller et enkelt?

0295 0333 0346

2 Comments on Fotokursus, lektion 10: Selvportrætter; de første 5

 1. Camilla
  januar 31, 2015 at 7:43 pm (4 år ago)

  Smukke selvportrætter! Jeg ville selv have svært ved det, men de er virkelig blevet gode 🙂

  Svar
  • Charlie
   februar 1, 2015 at 6:47 pm (4 år ago)

   Tak du! Det er skørt at det skal være så svært selv at være foran linsen – men jeg synes faktisk selv at det er rigtig sjovt at se billeder af min mor fra da jeg var lille så jeg synes at det er vigtigt at der også er nogle af mig til når Emilie bliver voksen 🙂

   Jeg må dog indrømme at denne udfordring gik lidt i stå efter de 5…haha :-p

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.