Say cheeeese

Sponsoreret indlæg

Taverna har sendt mig en pakke med en masse lækker ost – fortrinsvis grillost (med og uden chili), men også forskellige lækre former for feta (eller salat tern som det retteligt hedder).

Grillosten med chili er virkelig lækker – den bliver fin lysebrun (på panden, årstiden taget i betragtning har jeg undladt at afprøve den på grillen…) og smager lækker på en skive godt brød sammen med tomat.

Min favorit var dog en dåse med Gybna Baida. Jeg kendte ikke denne arabiske hvid-ost i forvejen, men den er lækker, blød og cremet som en rigtig god feta. Arabiske beduiner fandt for mange, mange år siden ud af at opbevaring i salt-lage gav osten en lang holdbarhed – den er rigtig god til indbagning eller som fyld i varme retter, men den smager også rigtig godt helt som den er i en grøn salat.

Her har vi brugt osten oven på en omelet – en meget hurtigt, men mættende aftensmåltid :-)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *






Comment *