Kom jul, kom sne, kom gaver

Kom jul: Julen står for døren – den kommer heldigvis helt af sig selv, uden at vi behøver at gøre noget for det. Jeg glæder mig!

Kom sne: Hvid-juls-barometret må være nede i nærheden af 0%, men her til morgen fandt Ekko og jeg en lille bitte bunke sjap – den passede lige nøjagtig til at en størrelse 21 kunne stå oven på den og den vakte stor lykke når den sagde ‘slurp’ 🙂

Kom gaver: Jubii! Julegaverne er næsten på plads – der mangler kun et par enkelte. Der er pakket ind og jeg glæder mig til at sprede juleglæde og ikke mindst til selv at få gaver (haha, Hilsen Charlotte, 5 år).

Orv! Og bemærk lige dagpleje-Ekko på hylden. Billedet måtte tages om tre gange til stor frustration for Ekko, der ikke brød sig om at sådan en fremmed fotograf kom i dagplejen for at tage billeder. Men i sidste ende fik vi et rigtig dejligt billede hvor hun smiler og alting 😀

Denne her gave; det er den jeg glæder mig allermest til…hvad mon de har fundet på at lave til mig, henne i dagplejen?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.