Oppe i Norge…

Jeg er lidt træt i hovedet efter en lang og intens kursusdag, men det har været super spændende. Jeg nåede ikke tilbage til Stavanger før efter mørkets frembrud, men i dag var det tørvejr så der var lidt bedre mulighed for at eksperimentere lidt med lukkertiden 🙂

Havepromenaden i Stavanger:

Og downtown (der er hygge for alle pengene):

Ikke mindst i de overdådige julebutikker:

Jeg gik i dag en tur igennem ‘Old Town’ – en helt stille, lillebitte, gammel bydel fuld af de sødeste og skæveste huse:

Jeg ved ikke hvad der er, der gør det, men døre kan bare have så meget personlighed:

Til gengæld ved jeg godt at man ikke må tage billeder ind af fremmede menneskers vinduer. Fy mig! Men prøv lige at se hvor hyggeligt der er derinde! Det er som en lille tidslomme fuld af den slags charme som H.C. Andersen skrev om. Jeg følte mig fuldstændig som den lille pige med svovlstikkerne, alene ude i mørket med mit kamera. Og derinde var der varmt, hyggeligt og helt fantastisk.

I det hele taget var ‘Old Town’ usædvanligt charmerende – jeg er virkelig glad for at jeg fik forvildet mig derind 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.