Dinos Legeland

Ok, konceptet ‘legeland med dinosaur og vulkan tema’ kan jo kun være godt!

Og det var skam også ret fantastisk – støjende og kommercielt, men ret fantastisk 🙂

Legelandet ligger i Ishøj og hvis man kommer kort efter åbningstid (klokken 9 i weekenden) er der faktisk ikke voldsomt mange børn (læs; der er ikke voldsomt meget støj). Det koster 69 kroner for små børn (lidt mere for større) og er gratis for voksne.

Ekko ville gerne hilse på de ‘bitte’ dino’er – de store gik vi lige i en fin bue uden om… 😛

Der er et område forbeholdt små børn (yngre end 4) med kuglebad, cykler, klatretårn, klodser og alverdens legeredskaber – Ekko var svært tilfreds – hun blev helt lykkelig hver gang hun fik øje på noget nyt…hvilket var nærmest hele tiden.

I områderne til de større børn er der vilde rutschebaner, høje klatretårne og alt muligt andet – hele tiden krydret med lidt fra forhistorisk tid. Det er virkelig gennemført med kæmpe vægmalerier og store figurer hist og pist.

Ekko var behørigt glad for vulkanen (man er vel geolog-barn) – hun brugte lang tid på at komme op og glide ned ind til hun endelig nåede de blå dutter og så var hun klar til at gå videre til det næste :-p

Kort sagt; Dinos legeland er så afgjort et besøg værd, uanset om det er med små eller store børn 🙂

4 Comments on Dinos Legeland

 1. Alice M
  november 9, 2014 at 1:55 pm (4 år ago)

  Og lillebror til Dino’s legeland her i Fredericia, som åbnede før Ishøj – hvor man desværre ikke har fattet at forældrene ikke bruger legefacilitieterne og derfor er voldsomt dyre i entre for hele familien.

  Svar
  • Charlie
   november 9, 2014 at 5:02 pm (4 år ago)

   Det lyder lidt skørt – og mærkeligt at de ikke laver konceptet om for jeg er ret sikker på at det er et stort hit i Ishøj at forældrene kommer ind gratis…ellers er det godt nok en stor udskrivning med sådan en tur i legeland!

   Svar
 2. Charlotte
  november 9, 2014 at 7:11 pm (4 år ago)

  Der ligger også et legeland i Århus hvor man betaler pr person – tror endda det er næsten 100 kr for voksne og så er det kun børn under 2 år der kommer gratis ind.
  Det er i øvrigt slet ikke i nærheden af at være så flot som Dinos legeland. Det er så dumt, men det er jo det eneste der er, så vi er jo lidt “tvunget” til at betale 🙁

  Svar
  • Charlie
   november 10, 2014 at 7:02 am (4 år ago)

   Wow, så bliver det godt nok dyrt! Det fine ved dette her synes jeg var at det faktisk var billigere end at tage i svømmehallen – men hvis man skal give flere hundrede kroner er det jo snarere i samme kategori som Zoologisk Have eller Tivoli…altså steder man kun kan besøge en sjælden gang imellem – retfærdigvis tror jeg faktisk også at de større børn nød det lige så meget som fx Tivoli, men med små børn er man der jo næppe hele dagen (vi var der ihvertfald kun i halvanden time og så var der én der var træt :-p ) og så er det dælme dyrt 😮

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.