808

Sponsoreret indlæg


Ugh! Blitz-billeder! Jeg hader blitz-billeder…kom igen lys!

Efterhånden kommer vi vist ikke uden om at det bliver vinter i år. Med det milde efterårsvejr, der varede helt ind i november var jeg ellers lige ved at tro at Kong Vinter havde abdiceret, men det lader til at han bare har været på en god lang ferie…

Vores lejlighed er ikke verdens tætteste så når det bliver koldt udenfor bliver det også koldt indenfor. Den mindste i familien nægter fortsat at have dyne på om natten og, på trods af at der er skruet godt op for radiatoren, bliver hun ret kold, sådan ud på de små timer.

Enter uld! Ekko har adskillige uld-natdragter, men vi kan tilsyneladende aldrig få natdragter nok så da Bilka spurgte om vi ville teste deres nye 808 serie var jeg ikke sen til at sige ja! Strengt taget er der vist ikke tale om nattøj, men pyt med det – i nat har Ekko den blødeste bluse i ren merino uld og tilsvarende, meget pink bukser på (sættet hun har på, på billedet). Tøjet er virkelig blødt og nemt at få på og der er ingen syninger eller knapper, der generer så det er ret perfekt at sove i – derudover er jeg vild med den kraftige pink farve! Den passer så fint til lyse Ekko og får hende til at se super frisk ud.

Derudover har vi modtaget en body, også i merino uld og et par hvide bukser med uld yderst og bomuld inderst – igen; super bløde sager med god pasform – og det kradser ikke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.