‘Ny i job’

Pyyyyhhhh, en lang dag! Hjemmefra klokken 7.10 og hjemme igen klokken 17.30. Det giver lige nøjagtig (sammenlagt) 2 timer sammen med Ekko!! Det er dælme lidt!

Men det har været en god dag! Jeg har sådan set ikke arbejdet ‘rigtigt’, men jeg har fået styr på en masse praktisk såsom work-station, bærbar, telefon og ikke mindst hvor de gode kaffemaskiner er. Jeg har mødt en masse mennesker, men jeg er bange for at jeg ikke kan huske ret mange navne. Jeg har fået blomster og håndtryk og føler mig i det hele taget meget velkommen og endnu mere klar til at komme i gang med arbejdet end jeg var i forvejen. Men nu er jeg træt og vil lukke både computer og telefon og krølle mig sammen i sofaen sammen med Jesper. Ah.

4 Comments on ‘Ny i job’

 1. Line / alleelskeragnes
  september 1, 2014 at 8:46 pm (5 år ago)

  Spændende! Hvilken branche skal du arbejde i?
  Håber i morgen bliver en dejlig dag med endnu en dejlig aften på sofaen med Jesper! Der er noget skønt over hverdagstrummerum!!

  Svar
  • Charlie
   september 2, 2014 at 5:23 pm (5 år ago)

   Ja, det er virkelig dejligt at være startet på en helt almindelig hverdag 🙂
   Jeg er startet som geolog hos Dong 🙂

   Svar
 2. Tine
  september 2, 2014 at 8:49 am (5 år ago)

  Tillykke med første dag!

  Svar
  • Charlie
   september 2, 2014 at 5:22 pm (5 år ago)

   Mange tak – det er skønt at være i gang igen 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.