Lily Lolo (med selfie)

Sponsoreret indlæg


For efterhånden nogle uger siden modtog jeg en lipgloss af mærket Lily Lolo. Efter knap halvandet år på barsel hvor lipgloss har været en by i Rusland var det skøøønt at modtage lidt lækkert og jeg tog den straks i brug og tænkte ‘ih, hvor er jeg fin nu’.Jeg måtte dog hurtigt sande at der er en grund til at lipgloss har været flyttet til Rusland! Mit hår sad fast i den, Ekko tørrede sit ærme (eller sin kind) i den og den var altid væk (nede i bunden af en taske fyldt med bleer, kiks, rosiner, vådservietter, skiftetøj og et udvalg af legetøj…

Men ah! Det viser sig at lipgloss slet ikke var flyttet til Rusland, men til Gentofte og nu hvor jeg er tilbage på arbejde kommer den til sin ret. Se bare hvor glad jeg er:

Farven hedder Whisper og den er sådan ret diskret med bare en smule glimmer. Farven er fin, men jeg synes at glossen er lige vel klistret – til gengæld holder den godt. Alle Lily Lolos produkter er fri for giftige og unødvendige kemikalier, læs mere her.

Lily Lolo forhandles bl.a. hos beautyakademiet hvor der også findes en maaasse andet lækker make up 🙂

 

1 Comment on Lily Lolo (med selfie)

  1. Tine
    september 10, 2014 at 11:41 am (5 år ago)

    Hvor er den fin og hverdagsagtig! Og du ser jo fantastisk ud:-)

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.