Hilsen fra Ekko

Heeeej blog! Længe siden – men jeg er her altså endnu og jeg er sjovere end nogensinde hvis jeg selv skal sige det (og det må jeg hellere for min mor har vist lidt for travlt med at arbejde til at få det gjort).

Jeg kan aaaaalt muligt! Fx kan jeg alle ord, der ender på ‘us’ (jep, alle). Juice, hus, tusch, bus – man skal høre godt efter for at høre hvilken en jeg mener, men jeg kan dem alle sammen. Jeg er også god til ord, der lyder som ‘is’ såsom kiks og tis (uden nogen sammenligning i øvrigt). Og is og fisk.

Når jeg ikke siger ord kan jeg bedst lide at klatre. Jeg kan klatre på hvad som helst, det er faktisk helt uden betydning hvor vakkelvornt det er eller hvor højt det er – jeg skal nok komme op (og nogle gange meget hurtigt ned). Og når jeg ikke siger ord eller klatrer synes jeg at det er hyggeligt at lave mad. Det meste af tiden koger jeg suppe i mit eget lille køkken (og smager det godt til med peber!), men jeg vil også gerne hjælpe i det store køkken – i dag skar jeg fx helt selv en kartoffel i stykker (ok, mor hjalp måske. Lidt).

Der er dog også mange ting som jeg gerne vil have hjælp til og hvis de voksne er lidt for langsomme (og det er de altså tit) så bliver jeg nødt til at råbe for at få dem til at komme og hjælpe. Fx kan jeg ikke finde ud at knappe knapperne i min body – selvom jeg godt kan knappe dem op hvis jeg hiver virkelig hårdt. Jeg kan heller ikke finde ud af at tage sko på og det er rigtig træls for jeg ved godt at jeg skal have sko på for at komme ud…

Det var lige en lille update fra mig – jeg håber at i alle sammen også har det godt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.