EJ!

Sponsoreret indlæg


Åh…det der er bare træls…

Ikke desto mindre…min mands telefon er afgået ved døden. RIP. Det er faktisk lidt sørgeligt da det var en telefon han havde fået at sit Antarktis-team. Den har rejst hele vejen rundt om jorden og tilbage igen uden at få en skramme, men den kunne altså ikke overleve mødet med Ekko.

Naturligvis gik den kold kort tid efter at jeg havde sagt ja til at skrive et indlæg om Gadgetcity.dk og havde bestilt et iphone-cover, en ekstra oplader og en oplader til bilen. På trods af at de har virkelig lave priser hos Gadgetcity er der jo altså ikke meget ved at have covers og opladere, men ingen telefon. Ret øv faktisk.

Men ulykken var kort! Jesper fik en (halv) iphone i fødselsdagsgave så ikke nok med at han var glad igen (meget glad…det er ikke rart at være telefonløs!), jeg var også glad for nu kunne jeg jo igen bruge min gave fra Gadgetcity (gratis gaver er altså bare federe når man rent faktisk kan bruge dem!).

Men ak! Den nye telefon var en 5’er og udstyret til en 4’er. SUK.

MEN! Så fik JEG en iphone! Ja, mig! Mig, der allerhelst ville have min gamle gule telefon fra 1999 tilbage igen (den blev stjålet, men det er en lang og endnu mere sørgelig historie) – jeg har nu en smartphone. Smart er i kursiv fordi, altså, den er dælme smart sådan en iphone!

Jeg ved godt at jeg er den sidste syd for månen, der har opdaget miraklet, der er smartphones, men bedre sent end aldrig, ik’.

Det jeg egentlig vil frem til er at vi nu faktisk begge to har en telefon OG et cover til mig, en ledning til Jesper (ja, for den viste sig faktisk at være den nye slags, der passer til 5’eren…det havde jeg lige overset ved bestillingen) og en dims så vi kan lade op i bilen (læs: Så vi kan høre Kaj og Andrea herfra og til Rom uden at løbe tør for strøm) – så vi er alle tre glade!

Ledningen virker dog faktisk ikke (intet paradis uden en slange), jeg skal lige prøve at vrikke lidt rundt med den og se om den kan finde forbindelsen, men sådan lige i først omgang er der et eller andet galt med den. Coveret har en lækker mat overflade og fine detaljer, der giver plads til knapper, kamera og æble. Der er en skygge ved ‘bæltet’ (kan lige anes på billedet herunder) som får det til at se en smule snavset ud. Jeg kan godt lide at det er helt diskret og samtidig vidner Jespers gamle telefon om vigtigheden af et godt cover 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.