At springe over hvor gærdet er lavest

Har i savnet mig? Jeg har savnet jer! Og jeg har haft masser af masser af indlæg inde i hovedet, men der er to store problemer…

Det første er det, der med at gå på arbejde. Det er fantastisk. Men det tager al min fritid 😮

Det andet, og mere uoverstigelige problem, er at mit memory card er knækket så de sidste par ugers billeder er gået tabt. ØV! Det er faktisk lidt af en katastrofe, men jeg takker guderne (og Dong) for at jeg har fået en iphone i den periode så jeg i det mindste har taget en masse billeder med den – for tænk hvis der var flere uger af Ekkos liv, der var udokumenterede 😮

Oh skræk!

Nå, men jeg takker også wupti for at have leveret et nyt memory card så jeg nu igen kan bruge mit kamera og forhåbentlig få lidt liv i bloggen igen 🙂

Og nu til overskriften; som sagt så tager sådan et rigtigt arbejde godt nok meget tid. De første par uger tog jeg toget til Gentofte og det tog omtrent 5 kvarter fra dør til skrivebord. Det er længe! Det var mega svært at få hverdagen til at hænge sammen med hentning, handling, madlavning og ikke mindst, hygge!

Men så en dag prøvede jeg at tage bilen. Jeg forventede ekstrem morgentrafik og var bestemt ikke fortrøstningsfuld. På ring 3 stod det da ganske rigtigt også helt stille, men da jeg satte med ved computeren var der gået 23 minutter siden jeg tog hjemmefra. TREOGTYVE. Det er jo virkelig ingenting. Så nu henter jeg Bøllen klokken 16 og vi har god tid til både hygge og madlavning…nice!

Alligevel synes jeg ikke at jeg har lyst til at bruge den sparsomme tid på at handle så i denne uge har vi bestilt en måltidskasse fra årstiderne. 5 økologiske måltider leveret lige til døren for 590 kroner – det kunne jeg faktisk godt gå hen at blive afhængig af…

I dag fik vi råstegte fennikelpølser, pastasalat med æbler, majs og mynte og stegt rød grønkål med gulerod (og lidt for meget salt, men det er ikke årstidernes skyld…). Det smagte godt! Det var nemt at lave, men ikke mindst var det lidt spændende – fennikel, mynte og grønkål er desværre sjældent en del af vores menu så det var lækkert at blive ‘presset’ til at få lidt nyt på tallerkenen.

Og Ekko? Hun syntes også at det smagte ret godt:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.