Tjek på lakken

Verdens bedste mødregruppe var så søde at give mig et gavekort til en skønhedssalon i fødseldagsgave – og det er jo simpelthen lige hvad sådan en, der skal til at lægge barselslivet bag sig, har brug for.

Jeg har aldrig sat mine ben i en skønhedssalon før, så det var ikke nogen nem beslutning at vælge imellem de 10.000 behandlinger i den alenlange drop-ned menu jeg blev præsenteret for da jeg bestilte tid. Jeg turde dog ikke vove mig ud i noget alt for fancy så det blev til en omgang neglelak. Men ikke en hvilken som helst neglelak – næh, en af de der smarte gel-lakker, der efter sigende holder i ugevis.

I skrivende stund har lakken holdt i én uge og den er nøjagtig lige så blank og fin som da den blev lagt!

Ekko var ikke med i salonen (der var dømt mor-tid :-p ), men hun kunne naturligvis ikke holde fingrene væk da der skulle tages billeder (men det er altså også en meget fin lak 😉 ).

Så, med så pæne hænder som muligt, har jeg i dag været på kursus. Det var ikke reelt en første arbejdsdag, men det var det alligevel, da jeg mødte en god håndfuld af mine nye kollegaer og fik en første introduktion til både arbejdsplads og arbejdsopgaver – jeg kan mærke helt ned i maven at jeg bliver glad for at være der!

 

2 Comments on Tjek på lakken

 1. Line / alleelskeragnes
  august 25, 2014 at 8:56 pm (5 år ago)

  Hvor er det nogle fine fingre at starte arbejde med! ^_^

  – Line / alleelskeragnes

  Svar
  • Charlie
   august 28, 2014 at 6:14 pm (5 år ago)

   Tak du! Nu er der gået endnu en uge og de er stadig virkelig pæne – jeg er aldeles imponeret 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.