Dagen før hverdagen (næsten) indfinder sig

D. 24. august 2014. Søndag aften. En æra er ved at være slut. D. 30. marts 2013 startede min barsel. Den sluttede i teorien i februar 2014, men efter få måneders usikkerhed omkring min fremtidige jobsituation landede jeg drømmejobbet – og det var ikke kun et drømmejob i den forstand at jeg synes at det lyder vildt spændende, men også på den måde at første arbejdsdag først ligger d. 1. september.

På trods af at jeg naturligvis har været i a-kassens og jobcentrets kløer hele sommeren og har haft nogle krav at leve op til må jeg sige at det har føltes som at få et halvt års ekstra barsel foræret. Og hvor jeg havde meget svært ved at nyde det første år herhjemme med smerteramte, sensitive, frustrerede og skrigende Ekko har denne sommer været en velsignelse. Ekko er nu en pludrende, smilende, stædig og hysterisk undeholdende størrelse – og hende kunne jeg godt bruge endnu et halvt år sammen med.

Men sommeren er slut. I morgen starter jeg på kursus.

Og jeg glæder mig! Jeg glæder mig til at stille krav til min hjerne. Jeg glæder mig til at andre stiller krav til den. Jeg glæder mig til at være andet end Mor.

Men altså. Det bliver en meget blid start – jeg skal nemlig blot på kursus om formiddagen i denne uge. Først på næste mandag går det sådan for alvor løs :-p

I anledning af at mindes en dejlig sommer er der liiige lidt flere billeder fra Canada – de er fra et helt spontant stop langs highway 93 hvor de voksne besteg et mindre bjerg og Ekko besteg en større sten. Små sejre til alle :-p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.