Ting, som sansebørsten ikke kan hamle op med

Feber
Der er vist ikke meget at stille op imod feber – det giver hårde nætter og skal sådan set bare tage at gå væk…

Jordbær
Der er intet i vejen med jordbær. Hvem elsker ikke danske sommerjordbær? Jeg kan i hvert fald skrive under på at Ekko elsker dem…men når hun spiser en portion der er så stor som hele hendes mave, så er der risiko for mavepine. Mavepine give hårde nætter (men hun nød jordbærrene :-p )

Varme
Pyh, i nat var godt nok urimeligt varm! Sommer og lune aftener er dejligt, men 5 grader mindre om natten ville ikke gøre noget…

Tænder
Need I say more? Tænder er djævelens værk…og Ekko har endnu kun 5! Der er laaaang vej og mange søvnløse nætter til et fuldt tandsæt…

Snot
Snot er i samme kategori som feber. Det skal bare gå væk. Det er jo umuligt at sove når man ikke kan trække vejret…

Boremaskiner
Naboer, der borer huller i deres beton-væg efter klokken 21 er træls…
‘Jeg kan høre dit slagbor og forhøjer med skrigende baby’. You loose.

Men jeg tror stadig på sansebørsten! Ekko sidder helt stille og rækker armene frem så de kan blive børstet og jeg synes virkelig at hun er mere rolig om aftenen end hun var før vi fandt på børsten – så når alle de andre forhindringer forsvinder er jeg sikker (helt sikker) på at vi nok skal få sovet. I det mindste lidt mere.

Heldigvis har Ekko rigeligt med overskud til at lege cool på trods af at hun ikke spilder tiden med at sove, her er hun, 15 måneder gammel:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.