Om 10 år er jeg biolog og bor i Calgary

Sådan svarede jeg i et spørgeskema i samfundsfag i 7. klasse. Fremtiden stod lysende klart for 12-årige mig.Fremtiden flaskede sig dog i realiteten en smule anerledes. For det første er jeg geolog. For det andet bor jeg bare i København. For det tredje er der ikke gået 10 år, men 18.

Men jeg er på vej tilbage til Calgary. Faktisk flyver vi på onsdag. Tasken er stort set pakket, der er læst op på ‘sådan rejser du med børn’, der er indkøbt snacks og legetøj til flyveturen, kameraet er klar – og vi er klar.

Vi skal være 14 dage i de canadiske Rockies og det eneste vi skal, er at være sammen. Det bliver noget med bjerge, camping og holden i hånd. Det bliver noget med at bruge tiden på at trække vejret og kigge på grannåle. Gå ture der passer til små ben, kaste sten i en sø og lede efter et egern. Det bliver forhåbentlig rigtig dejligt og jeg glæder mig til at Canada-spamme bloggen når vi er tilbage.

Men for nu er der ferielukket – nyd fortsat sommeren herhjemme, så pakker vi hende her sammen og sender en lille bøn til fly-guderne om en problemfri rejse 🙂

 

4 Comments on Om 10 år er jeg biolog og bor i Calgary

 1. Henriette
  juli 28, 2014 at 10:17 am (5 år ago)

  Det lyder SÅ sejt! Rigtig god rejse 🙂

  Svar
  • Charlie
   juli 28, 2014 at 10:28 am (5 år ago)

   1000 tak – ih, hvor altså også glæder os! 🙂

   Svar
 2. Vikki Traeger
  juli 28, 2014 at 10:33 am (5 år ago)

  Hav en skøn rejse, søde Charlie 🙂
  Da jeg for 12 år siden var 12, troede jeg, at jeg skulle være præst og bo i Esbjerg resten af mine dage. Sikke livet ændrer sig – jeg kan faktisk ikke forestille mig noget værre nu 😉

  Svar
 3. Camilla / Camomilla Gorilla
  juli 28, 2014 at 6:55 pm (5 år ago)

  Rigtig til tur! Min ferie er desværre slut for nu, det må være skønt at have sommerferie til gode, når de fleste andre allerede har opbrugt deres 🙂

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.